100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Liewood - Deens design

  • Geplaatst op
  • Door Jacqueline Assink
  • Geplaatst in deens design
  • 0
Liewood - Deens design


HOERA! We hebben er weer een heel leuk nieuw deens design merk bij. Dit merk stond al een tijdje op onze wishlist en nu is het dan eindelijk zover. Taadaa! Ons nieuwe merk richt zich op kinderen en heet…LIEWOOD!.

Tijdreizen in Aarhus

Tijdreizen in Aarhus


Ga je op vakantie naar Denemarken dit jaar? Ben je in de buurt van Aarhus? Dan hebben we een leuke vakantie tip voor je! Een leuk dagje uit voor het hele gezin. Kom, dan gaan we tijdreizen via één van de leukste openluchtmusea die ik ken: Den Gamle By (de oude stad) in Aarhus.

Scandinaviaform

Scandinaviaform

Jullie kennen ze vast wel, deze leuke vaasjes van Scandinaviaform. Wist je dat we één van de eersten in Nederland zijn geweest die deze vaasjes verkochten? Drieënhalf jaar geleden bezochten we de Northmodern beurs in Denemarken. Tijdens deze beurs zagen we een bijzonder mooie opstelling die gelijk onze aandacht trok. Hoewel de stand in een redelijk afgelegen hoek was gepositioneerd viel de bloemenpracht gelijk op. Op een kleine tafel stonden een aantal vaasjes die allen waren gevuld met maar één bloem! Probeer maar eens een enkele bloem in een normaal vaasjes te zetten…. wat er dan gebeurd? Nou ja… bij mij valt de bloem dan meestal naar één kant. Ze blijven namelijk nooit zo staan zoals je zou willen.

Street Art in Noorwegen

Street Art in Noorwegen


Afgelopen december, op de dagen rond kerst en nieuwjaar heb ik me gestort op het maken van het fotoalbum van onze vakantie in Noorwegen, afgelopen Juni. Heerlijk om weer al die foto’s langs te zien komen, van al die mooie plekjes waar we geweest zijn. Afgelopen week mocht ik het album ophalen en ben er echt heel blij mee. Bij het bepalen van de foto’s ontdek je ook weer, wat de opvallendste of mooiste plekjes waren tijdens de vakantie. De natuur staat zeker op nr. 1 en daarna komen de prachtige dorpjes en stadjes. In mijn vorige blog over Noorwegen heb ik je meegenomen op onze reis door die natuur en steden. Nu zoom ik in op die steden en wat we in bijna elke stad of dorp wel tegenkwamen…Street art!

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design