100% Scandinavisch Design

Kortkartellet

Kortkartellet A5 Mini Poster Manhattan Antraciet

Prachtige Manhattan A5 mini poster in de vorm van een landkaart is ontworpen door het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met alle wijken van Manhatten. Deze Mooie kaart van Manhattan in een mooie antraciet kleur is gedrukt op ivoo
€8,00

Kortkartellet Botanica A3 Poster Klaproos

Leuke bos klaprozen in prachtig zachte kleuren losje gestyled op een glazen vaas. Deze poster is onderdeel van de botanica collectie van Kortkartellet en geeft een fijne lentesfeer aan je huis.
€26,95

Kortkartellet A5 Mini Poster Nederland Antraciet

Leuke A5 mini poster van Nederland in de vorm van een landkaart van het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van de alle provinciën van Nederland.
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Deense Letter Å Zwart

Karakteristieke letter Å in een A5 formaat uit het Deense alfabet van Kortkartellet. Een mooi gevormde letter met een krachtige uitstraling. Deze letter wordt gebruikt in veel Deense woorden en betekent stroming. 
€8,00

Kortkartellet Witte Lijst 50x70

Deze witte lijst van Kortkartellet is van gemaakt van wit geschilderd eikenhout. De lijst heeft een mooie smalle rand waardoor de poster zelf goed opvalt en de nadruk wat minder ligt op de lijst. De lijst is voorzien van een acryl ruit (kunststofglas) waa
€46,95

Kortkartellet Poster 50x70 Deense Letter Ø

Poster van de Deense letter Ø is een mooie grafisch vormgegeven letter uit het Deense alfabet. Zeer krachtige letter met een extra leuke betekenis. De letter Ø betekent in het Deens ook eiland. 
€33,95

Kortkartellet Poster Amsterdam Antraciet 50x70

Toffe Typografische poster van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam in de vorm van een stadskaart. Deze poster is ontworpen door het Deense Kortkartellet en heeft een mooie antraciet kleur.
€52,95

Kortkartellet Poster France Antraciet 50x70

Prachtige poster van Frankrijk in een mooi antraciet kleur van Kortkartellet. Deze poster is gemaakt in de vorm van een landkaart met daarin alle Franse provinciën. 
€52,95

Kortkartellet A5 Mini Poster Hilversum Antraciet

Leuke Hilversum A5 mini poster in de vorm van een landkaart is ontworpen door het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met alle wijken van Hilversum. Deze Mooie kaart van Hilversum, in een mooie antraciet kleur, is gedrukt op ivoorwi
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Amsterdam Antraciet

Schitterende A5 mini poster van Amsterdam in de vorm van een stadskaart van het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met meer dan 30 namen van wijken en hotspots
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Europe Antraciet

Leuke Europa A5 mini poster in de vorm van een landkaart is ontworpen door het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met alle namen van de Europese landen. Deze Mooie kaart van Europa in een mooie antraciet kleur is gedrukt op ivoorwi
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster The World Antraciet

The World A5 mini poster in de vorm van een landkaart is ontworpen door het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van alle werelddelen. Deze The World kaart is in een mooie antraciet kleur gedrukt op ivoorwit papier.
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Deense Letter Ø Zwart

Karakteristieke letter Ø in een A5 formaat uit het Deense alfabet van Kortkartellet. Een mooi gevormde letter met een krachtige uitstraling. Deze letter wordt gebruikt in veel Deense woorden en betekent eiland. 
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Oslo Antraciet

Zeer mooie A5 mini poster van Oslo in de vorm van een stadskaart van het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van de belangrijkste stadsdelen van Oslo.
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Helsinki Antraciet

Schitterende A5 mini poster van Helsinki in de vorm van een stadskaart van het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van de belangrijkste stadsdelen van Helsinki
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster Suomi-Finland Antraciet

Prachtige A5 mini poster van Finland in de vorm van een landkaart ontworpen door het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van de belangrijkste delen van Finland.
€8,00

Kortkartellet A5 Mini Poster København Antraciet

Prachtige A5 mini poster van Kopenhagen in de vorm van een stadskaart van het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van de belangrijkste stadsdelen van Kopenhagen.
€8,00

Kortkartellet Witte Lijst A3

Deze witte lijst van Kortkartellet is van gemaakt van wit geschilderd eikenhout. De lijst heeft een mooie smalle rand waardoor de poster zelf goed opvalt en de nadruk wat minder ligt op de lijst. De lijst is voorzien van een acryl ruit (kunststofglas) waa
€26,95

Kortkartellet Poster København 40x55 Antraciet Inverse

Antraciet kleurige poster van de Deense hoofdstad Kopenhagen valt op door de mooie vorm en prachtig warm grijze kleur. Deze Poster van Kopenhagen (København in het Deens) is ontworpen door Kortkartellet.
€39,95

Kortkartellet Poster New York Grijs 40x55 Antraciet

Schitterende poster New York antraciet van Kortkartellet. Mooi ontworpen en voorzien van alle bekende wijken die New York kent.
€39,95

Kortkartellet Poster Kopenhagen Dusty Blue 50x70

Typografische poster van de Deense hoofdstad Kopenhagen in de vorm van een stadskaart. Deze poster is ontworpen door het Deense Kortkartellet en heeft een mooie zachtblauwe kleur.
€52,95

Kortkartellet Poster Kopenhagen Antraciet 50x70

Toffe Typografische poster van de Deense Hoofdstad Kopenhagen in de vorm van een stadskaart. Deze poster is ontworpen door het Deense Kortkartellet en heeft een mooie antraciet kleur.
€52,95

Kortkartellet Poster Danmark Antraciet 50x70

Deze mooie poster Denemarken antraciet heeft een warm grijze kleur. De poster heeft de vorm van een landkaart en is grafisch vormgegeven door Kortkartellet.
€52,95

Kortkartellet A5 Mini Poster Tokyo Antraciet

Schitterende A5 mini poster van Tokyo in de vorm van een stadskaart ontworpen door het Deense Kortkartellet. De kaart is typografisch vormgegeven met erop de namen van de belangrijkste stadsdelen van Tokyo
€8,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design