100% Scandinavisch Design

Babyservies

Zodra baby's meer vaste voeding mogen hebben zul je ook meer gebruik gaan maken van speciaal babyservies. Een diep bordje voor pap of een klein kommetje voor het fruithapje of groentehapje. Als een baby dan eenmaal zelf kan en wil gaan eten is bamboe servies uit uitkomst.

Zelf doen

Vanaf een bepaalde leeftijd willen kleine kinderen steeds meer zelf gaan doen. Dit hoort bij de ontwikkeling van een kind. Met een lepel eten gaat vaak nog niet goed en toch willen ze het zelf ook proberen. De bordjes hebben een rand woordoor het oplepelen vanuit het bord op de lepel wat makkelijker gaat, dan van een bord zonder rand. Zodra een kind zelf gaat eten kan een placemat van siliconen helpen om ervoor te zorgen dat het bord of kommetjes niet snel van de tafel glijden. De placemats zijn stroef en voorkomen glijpartijen. Ook erg handig zijn de siliconen borden met vakverdeling. Deze zijn gemaakt van siliconen en blijven stevig en vlak op de tafel liggen en schuiven niet zo 1, 2, 3 van tafel.

Kado

Ben je nog een op zoek naar een leuk kado voor een vriendin, familielid, collega of gewoon voor jezelf dan zijn de babyservies setjes erg leuk om te krijgen maar ook om te geven. Ze zijn als set verpakt in een mooie doos. Even inpakken en je hebt een leuk kraamkado dat zeker in de smaak zal vallen. De setjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren zoals een setje in de vorm van een pandabeer, een roze of grijze kat.

Meenemen

De servies setje zijn ook heel fijn om te gebruiken voor als je onderweg bent maar ook voor op de camping zijn ze ideaal om te gebruiken. Het servies is gemaakt van bamboe en daardoor minder kwetsbaar dan servies dat van keramiek of porselein is gemaakt. Daarnaast zijn de bordjes en bekers eenvoudig schoon te maken.

Lees meer
Lees minder

Liewood Liva Siliconen Lepel set van 4 - Donkergroen mix

Een set van 4 fijne siliconen lepels van Liewood. De lepel h..
€24,00
NIEUW

Liewood Stanley baby bestek setje Dino Faune Green

Het RVS Stanley baby besteksetje van Liewood is perfect om j..
€21,00
NIEUW

Liewood Stanley baby bestek setje Cat Tuscany Rose

Het RVS Stanley baby besteksetje van Liewood is perfect om j..
€21,00
NIEUW

Liewood Liva Siliconen Lepel set van 4 - Safari / Rose multi mix

Een set van 4 fijne siliconen lepels van Liewood. De lepel h..
€24,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design