100% Scandinavisch Design

Kommen en schalen

Kommen en schalen zijn ideaal voor pap, toetje of een kleine snack tussendoor. Eten uit een kom of schaaltje is vaak makkelijker voor kinderen en voorkomt geknoei. Ze zijn geschikt voor warme en koude gerechten en praktisch voor onderweg of voor op de camping.

Bamboe setjes

Kommen en schaaltjes zijn altijd handig de hele dag door. Het is daarom ook fijn om er meer van te hebben. Een ontbijt met pap of cornflakes is lekker om te eten uit een kom. Er past genoeg in en het gaat minder makkelijk er overheen. Een fruithapje in de ochtend of losse stukken fruit eet je eenvoudig uit een kom of schaaltje maar ook een toetje of chips kunnen worden gegeten uit een kom of schaaltje. De setjes van Liewood zijn niet alleen praktisch maar zien er ook leuk uit. Ze zijn gemaakt van bamboe en kunnen tegen een stootje. Elk setje bestaat uit een serie kommen in de vorm van een dierenhoofd zoals een beer, katten en een pandabeer in een mooie zachte kleuren. . Het voordeel van een setje is dat je voor elk moment een kommetje bij de hand hebt. Ook handig voor als er vriendjes en vriendinnetje langskomen. Elk kind heeft zo een eigen kommetje voor fruit, chips of een snack.

Melamine schaaltjes

Melamine schaaltjes zijn net als de setjes fijn om te gebruiken voor een toetje, pap of een kleine snack tussendoor. De melamine schaaltjes in ons assortiment zijn voorzien van dierenprints en afzonderlijk verkrijgbaar. Je kunt heel eenvoudig je eigen setje samenstellen aan de hand van de dieren die jij leuk vind. Combineer de kommen met de borden en bekers uit dezelfde serie. Van alle schaaltjes is in dezelfde print een beker of bord verkrijgbaar. Deze melamine serie is ontworpen door de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius voor OMM Design.

 

 

Lees meer
Lees minder

Liewood Eddie siliconen schaaltjes set van 3 RoodRoze multi mix

Ideaal voor pap, toetjes of een snack zijn deze Eddie silico..
€26,00

Liewood Iggy Siliconen Kommetjes Set van 4 Roze mix

De Iggy siliconen kommetjes set van Liewood is super praktis..
€35,00

Liewood Eddie siliconen schaaltjes set van 3 Blue multi mix

Ideaal voor pap, toetjes of een snack zijn deze Eddie silico..
€26,00

Liewood Iggy Siliconen Kommetjes Set van 4 Blauw mix

De Iggy siliconen kommetjes set van Liewood is super praktis..
€35,00

Liewood Eddie siliconen schaaltjes set van 3 Caramel Blue multi mix

Ideaal voor pap, toetjes of een snack zijn deze Eddie silico..
€26,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design