100% Scandinavisch Design

Melamine servies

Melamine servies is sterk en gaat daardoor lang mee. Voor kinderen zijn de melamine serviezen ideaal doordat ze tegen een stootje kunnen. Speciaal voor kinderen worden serviezen ontworpen met leuke kleuren en prints die kinderen aanspreken.

Leren eten

Voor kinderen die zelfstandig gaan eten of drinken zijn de melamine borden, kommen en bekers fijn in gebruik. Mocht de beker omvallen dan gaat hij niet gelijk stuk. Het formaat van de bordjes is precies goed voor een boterham en de kommetjes zijn geschikt voor een toetje maar ook het eten van een snack. Lekker makkelijk servies waar je lang plezier van hebt.

Praktisch 

Melamine is sterk en zeer geschikt voor het gebruik van kinderserviezen. Het is makkelijk in gebruik  en handig om mee te nemen op vakantie. De bordjes, bekers en kommetjes zijn licht en goed stapelbaar waardoor het minder ruimte inneemt. Het servies kan snel en makkelijk worden afgewassen in de vaatwasser 

Breekbaar

Melamine kinderserviezen zijn heel sterk maar beslist niet onbreekbaar. Ze kunnen tegen een stootje en minder kwetsbaar dan keramiek, maar indien ze van grote hoogte vallen kan ook melamine servies breken of scheuren. In vergelijk met porselein of keramiek kan melamine veel hebben en de borden en bekers gaan niet gelijk stuk zoals dat bij keramiek wel het geval is. Een ander groot voordeel ten opzichte van porselein of glas is dat melamine niet versplinter als het stuk gaat. Zeker in combinatie met kleine kinderen is melamineservies een uitkomst.

Zweeds design

In onze collectie vind je een grote selectie melamine servies van het Zweeds design merk OMM Design. Kenmerkend voor dit leuke servies zijn de leuke en vrolijke dierenprints die zijn ontworpen door de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius. De collectie bestaat uit borden, bekers en kommetjes met grappige dierenprints die doen denken aan ontwerpen uit de 60' en 70's. Stel je eigen servies samen in een combinatie die jij leuk vindt. 

 

 

Lees meer
Lees minder

OMM design Zebra Melamine Kom

Handig voor fruit, yoghurt of stampotje deze Zebra melamine ..
€6,50

OMM design Vogel Roze Melamine Kom

Handig voor fruit, yoghurt of stampotje deze vogel roze mela..
€6,50
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design