100% Scandinavisch Design

Slabbetjes

Slabbetjes voor kinderen zijn praktisch en het helpt hun kleding langer schoon te houden. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en maten en voor elke leeftijd en fase is er een speciale slab verkrijgbaar.

Slabbetjes voor baby's

Voor kleine baby's is een grote afneembare slab niet prettig. Kleine baby's die de fles krijgen, het eerste fruit of groentehapje krijgen zijn zachte slabbetjes van badstof fijn om te gebruiken. Ze zijn niet te groot en heerlijk zacht. Zodra de tandjes doorkomen gaan baby's vaak wat meer kwijlen ook dan kan een badstof slabbetje prettig zijn en zorg je ervoor dat de kleding eronder niet helemaal doorweekt raakt. 

Slabbetjes voor peuters

Kinderen in de peuterleeftijd leren elke dag en dat doen ze door alles uit te proberen maar ook door zelf te willen proberen en oefenen. Zelf eten willen alle kleine kinderen graag en met een slabbetje is dat geen probleem. Ook als je ze nog helpt met eten kan een slab heel praktisch zijn. Er gaat nog wel eens wat langs waardoor de kleding toch schoon blijft. De slabbetjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Slabbetjes met lange mouw zorgen ervoor dat ook de armen schoon en droog blijven. Ze hebben aan de achterkant een drukknoopsluiting en blijven tijdens het eten goed zitten. De slabbetjes zonder mouwen is extra lang en heeft, net als de slab met mouwen, een handig opvangzakje. Hiermee kan eten dat naar beneden valt worden opgevangen.

Eenvoudig schoonmaken

Als je dagelijks gebruik maakt van een slabbetjes is het wel zo makkelijk als ze snel en eenvoudig te reinigen zijn. De afneembare slabbetjes zijn gemaakt van gerecycled OEKO TEX polyester. Hierdoor zijn ze waterproof en makkelijk af te nemen of onder de kraan af te spoelen. Ze kunnen ook in de wasmachine worden gewassen evenals de badstof slabbetjes voor baby's.

Lees meer
Lees minder

Liewood Lai Slabbetje set van 2 blauw

Een mooie set van 2 Lai slabbetjes in 2 blauw tinten. Lekker..
€22,00

Liewood Slabbetje Kat Roze

Dit leuke kat roze slabbetje van Liewood is waterbestendig. ..
€14,00
NIEUW

Liewood Slabbetje voertuigen

Deze stoere voertuigen print slabbetje van Liewood is lekker..
€14,00

Liewood Slabbetje Classic dot Tuscany roze

Deze confetti print slab van Liewood is lekker praktisch, wa..
€14,00

Liewood Slabbetje Confetti geel

Deze confetti print slab van Liewood is lekker praktisch, wa..
€14,00

Liewood Grijs Dot Slabbetje

Waterbestendig leuke grijze dot slabbetje van Liewood. Lekke..
€13,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design