100% Scandinavisch Design

Kinderplacemats

Kinderplacemats zijn ideaal aan tafel voor kinderen. Zodra kleine kinderen zelf leren eten gaat dat vaak gepaard met een hoop geknoei en geklieder. Kinderplacemats helpen je tafel te beschermen tegen geknoei zodat jij je kind met een gerust hart zelf kunt laten oefenen.

Leren eten

Voor de ontwikkeling van kleine kinderen is het belangrijk ze zelf leren eten. Dit gaat met veel vallen en opstaan gepaard. Voor ouders niet altijd even makkelijk. Zeker in een tijd waarin je druk bent en de wasmand altijd vol lijkt te zijn. Een tafelkleed is niet praktisch met kleine kinderen aan tafel. Het wordt snel vies en bord glijdt makkelijk van tafel. De oplossing hiervoor zijn siliconen kinderplacemats. Deze liggen mooi vlak op tafel en zijn stroef waardoor de placemat niet zomaar van tafel kan worden getrokken. Ook blijft het bordje mooi stevig staan, wat extra fijn is, als een kind nog niet goed met een lepel of vork kan eten. Kinderen die leren eten duwen vaak tegen de rand het bord om met een lepel of vorkje om het eten te kunnen pakken. Daarbij glijdt het bord snel weg en wordt het eten moeilijker. Ook het bord blijft op een siliconen placemat goed stevig staan en op deze manier wordt het zelf eten een stuk makkelijker. 

Verschillende afbeeldingen

Placemats voor kinderen zijn er in verschillende maten, vormen en prints. Onze collectie placemats bestaat uit een mooie collectie Scandinavisch design, die niet alleen voor kinderen leuk en aansprekend zijn maar ook mooi staan in je interieur of op tafel. OYOY en Liewood zijn twee Deens design merken die ook rekening houden met het interieur van volwassen. OYOY heeft verschillende vormen placemats, zoals ronde, vierkante en rechthoekige placemats. OYOY heeft naast de kinderplacemat collectie ook een grote collectie voor volwassen. De kinderplacemats zijn goed te combineren met de kinderplacemats vanwege de vorm, die is bij beide precies hetzelfde. Liewood ontwerpt alleen kinderitems en is helemaal thuis in de wereld van kinderen en van wat kinderen nodig hebben en wat ze aanspreekt. Hun collectie placemats in de vorm van een kat of beer bijvoorbeeld is hier een goed voorbeeld van. Het kleurgebruik van Liewood is afgestemd op kinderen maar ook zeker op het interieur van volwassen die houden van Scandinavisch design.

Materiaal

Alle kinderplacemats zijn gemaakt van siliconen en dus eenvoudig te reinigen en dat is een groot pluspunt met kleine eters aan tafel. Een ander groot voordeel is dat siliconen ook sterk is en de tafel niet zo snel beschadigd als de kleine met zijn lepel op tafel slaat. De kinderplacemats kunnen tegen een stootje.

Lees meer
Lees minder

OYOY Kinderplacemat The World

Leuke en educatieve kinderplacemat The World van OYOY is lek..
€14,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design