100% Scandinavisch Design

Lopers

Een loper of tafelloper, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn prettig voor het gebruik op tafel. Het is een modern alternatief voor een tafelkleed. Ze beschermen je tafel en tegelijkertijd bedekken ze niet de gehele tafel. Ze zijn langwerpig en door hun vorm passen ze makkelijk op tafel. Leg ze in het midden van de tafel als onderlegger voor een mooie vaas of creëer een mooi stilleven. 

Tijdens de maaltijd

Maak je gebruik van placemats tijdens de maaltijd en wil je ook graag de pannen op tafel zetten, dan zijn deze lopers perfect. Ze houden je tafel schoon en beschermen de tafel tegen vlekken en krassen. Vooral praktisch als je geen gebruik wilt maken van een tafelkleed maar je tafel wel wilt beschermen tegen geknoei tijdens het opscheppen van je maaltijd. Doordat de lopers zijn gemaakt van siliconen, blijven ze goed liggen doordat siliconen stroef is. Heb je een tafel die niet zo diep is dan kun je de loper ook over de breedte leggen en gebruiken als tafelloper voor twee personen. 

Multifunctioneel

Een loper kan meerdere functies hebben. Naast het gebruik van een loper tijdens de maaltijd is een loper ook heel geschikt als ondergrond voor het creëren van een stilleven op tafel. Een combinatie van een kandelaar, met bijvoorbeeld een vaas of bloempot, is niet alleen mooi maar praktisch. Kaarsen kunnen soms druipen en met een loper op tafel voorkom je kaarsenvet vlekken op de tafel. Ook meerdere kandelaars bij elkaar staan mooi op een loper. In onze collectie vind je lopers met verschillende prints. Extra leuke detail is dat de lopers aan een kant zijn voorzien van een print en aan de andere kant effen zwart van kleur zijn. Hiermee kun je ook nog eens variëren op tafel.

Onderhoud

Een tafelkleed moet in tegenstelling tot en loper en placemats vaker worden gewassen. Een loper neem je snel en makkelijk af met een vochtige doek of sopje en is gelijk weer klaar voor een volgend gebruik. De lopers zijn gemaakt van siliconen en daardoor makkelijk in onderhoud. Alle lopers zijn voorzien van een gaatje waarmee je ze ook nog eens makkelijk kunt ophangen. Eventueel kun je de lopers ook oprollen. Ze zijn van een dikke kwaliteit en liggen meteen vlak nadat ze zijn uitgerold.

 

Lees meer
Lees minder
NIEUW

Marimekko Tiiliskivi tafelloper charcoal beige 47x150cm

Deze Tiiliskivi loper van Marimekko is gemaakt van een mix v..
€64,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design