100% Scandinavisch Design

Humdakin - schoonmaak

De reinigingsproducten van Humdakin zorgen voor een schoon en fris huis. De mooie uitstraling van de producten maken dat ze bij iedereen en overal passen in huis. Daarbij zijn alle reinigingsproducten van Humdakin zacht en verzorgend voor de huid en belasten ze het milieu niet.

Milieuvriendelijk

De schoonmaak producten van Humdakin zoals het afwasmiddel en allesreiniger zijn milieuvriendelijk en hypoallergeen. De reinigingsmiddelen worden niet getest op dieren, zijn vegan, palmolie vrij, bevatten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en zijn vrij van parabenen of hormoon verstorende stoffen. De flessen die worden gebruikt zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen. De schoonmaakproducten zijn sterk geconcentreerd waardoor er maar een klein beetje schoonmaakmiddel nodig is en het product lang meegaat, waardoor ze beter zijn voor het milieu.

Ingrediënten

Alle producten ruiken fantastisch lekker en maken heel goed schoon zonder schadelijk te zijn voor het milieu. De natuurlijke bestanddelen in de reinigingsproducten verspreiden een heerlijke geur zonder opdringerig te zijn. De heerlijke geuren zijn geïnspireerd op planten en kruiden uit de Scandinavische natuur. Ingrediënten zoals rode algen, Salvia en duindoorn. Met deze mooie en verantwoorde producten wordt schoonmaken weer leuk!

 

Lees meer
Lees minder

Humdakin Spuitflacon 500 ml

Zeer praktische Humdakin sprayflacon. Gebruik hem in combinatie met de Allesreiniger van Humdakin en je hebt in een handomdraai je eigen heerlijk ruikende reinigingsmiddel bij de hand. Ideaal voor een snelle schoonmaak van je huis.
€9,00 €6,50

Humdakin Allesreiniger met Duindoorn en Salvia

Goed reinigende en heerlijk ruikende milieuverantwoorde allesreiniger van Humdakin met duindoorn en Salvia. Een geconcentreerde allesreiniger zonder kunstmatige toevoegingen, zacht voor de huid en het milieu.
€19,00 €15,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design