HUMDAKIN

humdakin logo blikfang

 

 

 

 

Het Deense HUMDAKIN ontwikkelt moderne verzorgings -en schoonmaakproducten en is opgericht in 2016 door Camilla Schram. Een jonge gedreven vrouw met een missie. Het is haar doel om mooie en pure producten te ontwikkelen en daarbij ook rekening te houden met het milieu. Dat ze hierbij niet over één nacht ijs is gegaan blijkt uit het feit dat ze maar liefst 5 jaar heeft gewerkt aan de ontwikkeling van haar producten. Met als resultaat: een mooie selectie van veelzijdige producten zoals handzeep, handcrèmes, schoonmaakartikelen en een prachtige collectie huishoudtextiel. Alle huishoud -en verzorgingsproducten zijn geïnspireerd op de Deense kust en bossen. Scandinavische ingrediënten als duindoorn, kamille en salvia, die zorgen voor fijne en langdurige geur beleving en daarbij ook mild (allergievriendelijk) zijn voor je huid en onze planeet.

De textielcollectie wordt gemaakt van GOTS- en OEKO-TEX gecertificeerd biologisch katoen. De gebreide vaat- en handdoeken zijn geïnspireerd op brei technieken die Camilla’s oma gebruikte in de 50′ er jaren. En ook nu nog passen in elk moderne huishouding.

Alle HUMDAKIN producten worden geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.

De essentie van HUMDAKIN is om het leven te omarmen en je bewust te maken van de mogelijkheid om te leven in een schoon huis. Luxe producten die je hopelijk het gevoel geven om je huis dagelijks fris en schoon te houden.

Wil je meer weten over Humdakin en de verschillende producten lees dan hier ons blog.

 Wil je op de hoogte blijven en geen leuke acties missen? Schrijf je hier in.