SEJ-Design

 

 

 

 

SEJ Design is een Deens familiebedrijf met een lange historie van wel 130 jaar. De naam SEJ Design is afgeleid van de initialen van de oudste zoon van de oprichter. Daarnaast betekent ‘sejt’ in het Deens cool, dus cool design!

De producten van SEJ Design zijn gemaakt van polyurethan rubber, een synthetische rubber dat niet giftig is. Het materiaal is sterk en heeft alle goede eigenschappen van rubber zonder de vervelende geur van rubber. Het productieproces is 100% milieuvriendelijk en de producten worden voor deel in Denemarken gemaakt.

Het design is tijdloos en duurzaam en van een zeer goede kwaliteit. De producten voelen warm aan en hebben een zijdeachtige en exclusieve uitstraling. Bij SEJ Design staan respect voor elkaar en het milieu voorop. Vandaar dat hun producten niet in plastic worden verpakt, uit zorg voor de mens en het milieu.

We hebben een blog geschreven over Sej Design en de hoe je huis netjes opgeruimd houdt met de verschillende tray’s en bakjes. Lees hier hoe je dat eenvoudig kunt doen.Wil je op de hoogte blijven en geen leuke acties missen? Schrijf je hier in.