100% Scandinavisch Design

Huishoud en verzorging op z'n Deens

Huishoud en verzorging levert een belangrijke bijdrage aan een schoon en gezond huis. Verantwoord en milieubewust schoonmaken is helemaal van deze tijd. Dit geldt niet alleen voor reinigingsproducten maar ook voor het textiel waarmee je schoonmaakt. Schoonmaken anno nu is niet alleen verantwoord maar kan ook leuk zijn door het gebruik van mooie en fijne materialen.

Huidverzorging

Voor de dagelijkse hygiene en verzorging is een zeep een onmisbaar in elke keuken, badkamer of waar zeep nodig is. Een handzeep heeft als taak om de huid goed te reinigen maar mag de huid niet uitdrogen. Een goede handzeep is tevens verzorgend voor de huid. In onze collectie vind je verschillende handzepen die geschikt zijn voor de dagelijkse verzorging. Na het handen wassen kun jij je handen extra verwennen met fijne en verzorgende handcrème.

Schoonmaken

Veel schoonmaakmiddelen zijn agressief en hebben niet alleen een impact op het milieu maar ook op je huid. Een schoonmaakmiddel kan je huid irriteren net als het gebruik van een sopje, waardoor je steeds met je handen in het water zit, kan een aanslag zijn op je huid. Dat schoonmaken leuker sneller en zonder irritatie kan bewijst de allesreiniger Humdakin. Gebruik de allesreiniger in combinatie met de spuitflacon en je huis is in een handomdraai lekker fris en schoon. Ook het afwasmiddel zorgt voor een schone vaat en is heerlijk zacht voor je handen en de flessen staan heel mooi op het aanrecht.

Milieu- en huidvriendelijk

De huidverzorgingsproducten in onze collectie zijn allen milieu- en huidvriendelijk. Alle producten zijn vrij van parabenen, kunstmatige geur-en kleurstoffen, bevatten géén palmolie, vegan en niet getest op dieren. De huidverzorging-en reinigingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die zijn gebaseerd op de Scandinavische natuur met heerlijke geuren zoals kamille, salvia en duindoorn. Heerlijk zachte geuren zonder dat ze opdringerig zijn. 

Schoonmaken op z'n Deens

Dat schoonmaken leuk en mooi kan zijn laten de producten van Humdakin zien. Het gaat om de inhoud, die is gemaakt van verantwoorde producten, maar ook om het gevoel van luxe, waardoor het schoonmaken automatisch leuker wordt. Een combinatie van mooie producten, fijn design en heerlijk ruikende reinigingsmiddelen zorgen ervoor dat schoonmaken leuk en in stijl. Bijpassend bij de schoonmaakproducten vind je bij ons ook een ruime collectie huishoudtextiel.

Lees meer
Lees minder

SEJ Design Zwarte Tray X-Small 9x18cm

Mooie zwarte tray zwart van SEJ Design. Deze zwarte onderzet..
€14,95

Humdakin boek The art of organizing, cleaning and styling (Engelstalig)

Wil jij net als oprichtster van Humdakin, Camilla Schram de ..
€35,00 €19,00

Humdakin Spuitflacon 500 ml

Zeer praktische Humdakin sprayflacon. Gebruik hem in combina..
€9,00 €6,50

Humdakin Allesreiniger met Duindoorn en Salvia

Goed reinigende en heerlijk ruikende milieuverantwoorde alle..
€19,00 €15,00

Sej Design Afdruiprek Zwart Rubber 44x34cm

Zeer handig en mooi vormgegeven afdruiprek van SEJ Design. D..
€59,95

SEJ Design Zwart Zeepbakje 9x12 cm

Praktisch zwart zeepbakje van SEJ Design. Het zwarte bakje i..
€14,95
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design