100% Scandinavisch Design

Studio About - Deens Design

De Deense Studio About (voorheen ‘About form and function’ ) is gevestigd in Aarhus en opgericht door architect Mikkel Mikkelsen en fotograaf Soffy Dombernowsky.

Tijdloos design

Hun ambitie is het ontwerpen en maken van eenvoudige, esthetische en functionele interieurobjecten die een levenlang mee gaan. Zowel in kwaliteit van materiaal als in esthetische levensduur. Objecten die generaties lang mee kunnen gaan. Door te experimenteren met materiaal en design, hebben ze hun ontwerpen tot de essentie kunnen terug brengen. Met als resultaat prachtige designs die passen binnen de behoeften van een creatieve en experimentele moderne levensstijl.

De verpakking (FSC-gecertificeerd) van hun objecten is zo ontworpen, dat het zo min mogelijk ruimte in beslag neemt, zo min mogelijk ruimte is tussen object en verpakking en dat deze zo mogelijk kan worden hergebruikt. Studio About wil mensen en bedrijven inspireren tot het focussen op het milieu door meer duurzame en kwaliteitsbewuste aankopen te doen.

Studio About zoekt hiervoor ook samenwerkingen op, met mensen en bedrijven die ook om het milieu geven. Op dit moment werken ze samen met Forest Nation, om hun footprint te compenseren.


Glazen vazen collectie

De collectie van Studio About bestaat uit voornamelijk glazen objecten van vazen in diverse vormen en formaten tot glazen kaarsen die je kunt vullen met lampenolie. Opvallend aan hun collectie zijn de prachtige kleuren in combinatie met blanco transparant glas, waardoor objecten lijken te zweven. Dit effect komt naar voren bij de Flower Tube’s en de bubble tube vase. De prachtige bolvaasjes die je met het meegeleverde leren koord kunt ophangen is echt een eyecather in huis. Vul hem met water en plaats er een mooi bloemetje in, in een ton-sur-ton kleur of juist contrasterend.

Alle glazen objecten worden met de mond geblazen in het sterke materiaal borosilicaatglas dat bestand is tegen hoge temperaturen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het glas barst. Borosilicaatglas is hetzelfde type glas dat wordt gebruikt voor het maken van laboratoriumapparatuur, zoals reageerbuisjes en flacons. Dit betekent ook dat de kleuren tijdens het gebruik niet vervagen, omdat het glas door en door gekleurd is.

 

Lees meer
Lees minder
NIEUW

Studio About Glazen kaarsen set van 2, olie kaarsen smoke

Een prachtig ontwerp zijn deze heldere glazen kaarsen van St..
€47,00
NIEUW

Studio About Glazen kaarsen set van 2, olie kaarsen roze

Een prachtig ontwerp zijn deze roze glazen kaarsen van Studi..
€47,00
NIEUW

Studio About Bubble Tube vaas H27cm Groen

De groene Bubble tube vaas van Studio About is een absolute ..
€74,00
NIEUW

Studio About Flower bubble glazen vaasje 11cm roze

Dit hangende roze vaasje zit in de mooie collectie Flower bu..
€39,00
NIEUW

Studio About Flower tube glazen vaas H20cm smoke

Deze smoke Flower Tube vaas is een plaatje om te zien. De Fl..
€47,00
NIEUW

Studio About Flower tube glazen vaas H20cm Cyaan

Deze Cyaan Flower Tube vaas is een plaatje om te zien. De Fl..
€47,00
NIEUW

Studio About Flower bubble glazen vaasje 8cm smoke

Dit hangende smoke vaasje zit in de mooie collectie Flower b..
€33,00
NIEUW

Studio About Flower tube glazen vaas H20cm Geel

Deze gele Flower Tube vaas is een plaatje om te zien. De Flo..
€47,00
NIEUW

Studio About Flower tube glazen vaas H16cm Rose

Deze roze Flower Tube vaas is een plaatje om te zien. De Flo..
€47,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design