100% Scandinavisch Design
Contact

 

HEJ! Welkom bij blikfang.

Op dit moment hebben wij alleen nog een online winkel, maar mocht je in de buurt Deventer wonen of er op bezoek zijn, dan is het altijd mogelijk je bestelling te komen ophalen of iets live te komen bekijken.

 

Vragen?

Heb je een vraag voor ons? Kijk dan eerst even bij onze klantenservice. Misschien word je vraag daar al beantwoord. Mocht het antwoord er toch niet tussen staan, dan kun je op diverse manieren met ons in contact komen, kies de manier die jij het fijnst vindt.

 

 

Bericht via contactpagina

  • Het aller makkelijkst is om ons een berichtje te sturen via deze pagina (rechts (PC) of onderaan (mobiel)). Deze ontvangen wij in onze mailbox en reageren binnen enkele uren.

 

Bericht via e-mail

 

Ticket in je eigen account

  • Heb je een account bij ons, dan kun je als je naar je account gaat een ticket aanmaken. Je kunt hiermee een vraag stellen aan ons. Zodra wij hierop hebben geantwoord ontvang je een berichtje in je mailbox, dat we gereageerd hebben.

 

Bericht via WhatsApp

  • Je mag ons ook altijd een WhatsApp sturen met je vragen, 06 – 538 940 46 (Ingrid) 

 

Telefonisch contact

  • Wil je liever telefonisch contact dan kan dat ook. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09.00- 17.00 uur. Het kan zijn dat er geen gelegenheid is om op te nemen. Spreek dan een bericht in en vermeld je naam, telefoonnummer en eventueel je vraag. Je wordt dan zo spoedig als mogelijk terug gebeld. Je kunt ons bereiken op:
  • 06 – 538 940 46 (Ingrid) 

 

 

Postadres:

blikfang

Diepenveenseweg 164

7413AV Deventer

(Let op: dit is een kantooradres, er is geen winkel. Het ophalen van producten is mogelijk op dit adres in DEVENTER, alleen na (mail) contact.)

 

Retouradres:

blikfang

Diepenveenseweg 164

7413AV Deventer

 

Bedrijfsinformatie:

KvK : 58154043

BTW: NL001396327B62

IBAN: NL64 KNAB 0257 3067 73

Neem contact op
* Verplichte velden
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design