100% Scandinavisch Design

Ania

Ania is een Deens design studio dat is opgericht door de grafisch ontwerpster Anja Skov. Haar werk kenmerkt zich door het gebruik heldere en strakke lijnen. In combinatie met haar grote passie voor design ontstaan de mooiste, bijna skulpturale, vormen. Door de vormgeving, het gebruik van pure en natuurlijke materialen zijn haar producten tijdloos en heb je er jarenlang plezier van.

Tijdloos Deens design

Tijdloos design wordt gekenmerkt door eenvoud van het ontwerp en door het gebruik van materialen. De ontwerpen van Ania zijn vooral mooie gebruiksvoorwerpen maar daarnaast ook objecten die je huis iets speciaals geven. De combinatie van matte glazuren in combinatie met de zachte kleuren maken dat deze producten een eenvoudige en tijdloze uitstraling krijgen. De kleuren zijn mat, hebben een bijzondere structuur of zijn soms voorzien van een kleine spikkel, wat ervoor zorgt dat de vormgeving van de vazen en opbergpotten een extra dimensie krijgt. 

Collectie

De collectie bestaat onder andere uit vazen, schalen en opbergpotten met een deksel. Alle ontwerpen zijn bijzonder vormgegeven. Fijn te gebruiken als vaas voor bloemen maar ook als object heel mooi. De ontwerpen lenen zich heel goed voor stillevens of als je een mooie plek extra wilt laten opvallen. De opbergpotten met deksel zijn praktisch om je favoriete spullen op te bergen zoals in de slaapkamer voor sieraden of accessoires. Ook praktisch voor het bewaren van lekkere bonbons of snoepjes. De potten zijn verkrijgbaar in een mat glazuur met spikkels of met een extra structuurlaagje waardoor de pot een extra bijzonder uiterlijk krijgt.

Cadeau

Een vaas of opbergpot is een leuk cadeau om te geven of om te krijgen. Een uniek cadeau dat door zijn strakke vormgeving een fijne Scandinavische uitstraling heeft en past in veel verschillende interieurs. Een goed voorbeeld van tijdloos Deens design waar je jarenlang plezier van zult hebben.

 

 

Lees meer
Lees minder

Ania Vaas Emma Roodbruin Engobe

Mooie mat roodbruine vaas van Ania Design Studio. Deze vaas ..
€50,00

Ania Vaas Olesen Wit

Stijlvolle witte bloemenvaas Olesen van Ania design studio. ..
€32,00

Ania Schaaltje met Deksel Karen Wit met Bruine Stippen

Decoratieve en stijlvol wit schaaltje met deksel van Ania De..
€50,00

Ania Vaas Anna Lichtgrijs

Bijzonder mooie matte grijze vaas met in het glazuur roodbru..
€55,00

Ania Vaas Olesen Donkergrijs

Deze donkergrijze vaas Olesen van Ania Design Studio is mooi..
€32,00
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design