100% Scandinavisch Design

Herroepingsformulier

 

Informatie rondom retourneren: Print hier de PDF

 

 (bij schade of klacht niet retour sturen zonder overleg met blikfang (indien dit wel wordt gedaan, worden overbodige verzendkosten niet vergoed).

 

Stap 1:

  • Als je iets retour wil sturen (let op! bij schade gelden andere voorwaarden), vinden we het fijn (niet verplicht) als je ons van te voren informeert, zodat we weten dat we je pakket kunnen verwachten. Dit kan via de mail: [email protected] of via een bericht via ons contactpagina.

 

Stap 2:

  • Je kunt het herroepingsformulier hier openen. Op de 2e pagina van dit formulier bevinden zich 2 invulformulieren. Het bovenste gedeelte hoef je alleen in te vullen, als je zonder vooraanmelding je bestelling retour stuurt. Meld je dit wel van te voren via de mail of online contactformulier, dan hoef je dit deel niet in te vullen. Het onderste gedeelte van dit formulier kun je gebruiken voor op het pakket. Het retour adres staat er al op.

 

  • Let op!: de (retour) verzending moet je zelf regelen. Deze retour kosten zijn voor jou. Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven dat je je bestelling of product wilt retourneren. Vervolgens heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen, nadat je dit bij ons hebt gemeld. Blikfang zal het aankoop bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour melding terugstorten, indien de producten die retour gestuurd worden, zijn ontvangen binnen de gestelde 14 dagen retour tijd. Indien je je complete bestelling retourneert krijg je ook de bezorgkosten teruggestort.

 

Stap 3:

  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is, zodat het niet kan beschadigen onderweg. Zorg ook voor voldoende frankering. Indien het pakket niet voldoende gefrankeerd is, zullen we de te weinig betaalde porto verrekenen met het terug te storten bedrag van de bestelling. De kosten voor pakketverzending liggen rond de €6,95 (NL).

 

 

Let op:

  • Indien bij het ontvangen van het geretourneerde geconcludeerd wordt dat het geretourneerde niet compleet is, of juist is gebruikt of beschadigd is of waarvan de complete verpakking niet compleet is, dan kan hiervoor helaas geen geld worden teruggeven. Het is niet toegestaan om het product meer te gebruiken of uit te proberen dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de bestelling vast te stellen. Is het product toch teveel gebruikt of onnodig beschadigd dan zal blikfang daar kosten voor in rekening brengen.
  • Blikfang kan er ook voor kiezen het bestelde product opnieuw naar je toe te sturen, indien het onverkoopbaar is geworden, je krijgt in dit geval geen verdere vergoeding / terugbetaling.

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design