100% Scandinavisch Design

Thermobekers en waterflessen ideaal voor onderweg

Thermosbekers en waterflessen houden je drinken lekker koel of warm. Ideaal voor onderweg, naar je werk, school of tijdens een picknick. Ze zijn er in allerlei maten en vormen. Voor koffie en thee of om je favoriete drankje mee te kunnen nemen in de auto of trein maar ook gewoon makkelijk thuis achter je bureau. Thermobekers en waterflessen zijn veel verschillende uitvoeringen en sommigen zijn voorzien van uitbundige en eenvoudige stijlvolle prints.

Thermosbekers

Neem je graag koffie of thee mee voor onderweg, dan zijn thermosbekers een uitkomst. Ze houden je drankje lekker warm, of koel als je iets kouds meeneemt. De thermobekers zijn er in verschillende formaten en soorten. Voor onderweg zijn goed afsluitbare bekers, die je koffie of thee lekker warm houden wel zo praktisch. Ben je thuis aan het werk, zit je op balkon of terras en wil je niet steeds heen en weer lopen voor koffie dan zijn de bekers met een handige siliconen dop makkelijk. Ze zorgen dat je lekker lang kunt genieten en je drankje lekker warm blijft. 

Waterflessen

Waterflessen zijn heel geschikt voor water, koude dranken, maar wist je dat je hier ook heel goed warme dranken in kunt meenemen. De waterflessen zijn meestal verkrijgbaar in de vorm van een RVS stalen flessen. Ze hebben een handige schroefdop en sommige flessen hebben ook een handige sportdop, die het drinken tijdens het sporten makkelijk maakt. De RVS waterflessen zijn heel geschikt om mee te nemen naar school zij hebben twee doppen waaronder een sportdop, die eenvoudig te openen is voor een kleiner kind.

Milieu

Waterflessen en thermosbekers zijn beter voor het milieu dan het gebruik van plastic flessen voor water of limonade. Dit geldt ook voor koffiebekers die je o.a. op stations en tankstations krijgt als je koffie koopt. Neem je eigen beker mee en laat deze onderweg vullen of neem je eigen drinken van thuis mee, dat scheelt een hoop plastic en karton en is beter voor het milieu.

Lees meer
Lees minder

Liewood Kikkie Thermo Beker Grijs

Een fijne en ook nog mooi uitziende Kikkie Thermo beker grij..
€20,00

Liewood Estella Waterfles Roze

Leuke Estella waterfles roze van Liewood. Houd je favoriete ..
€25,00

Liewood Estella Waterfles Blauw

Leuke Estella waterfles blauw van Liewood. Houd je favoriete..
€25,00

Liewood Estella Waterfles Groen

Leuke Estella waterfles groen van Liewood. Houd je favoriete..
€25,00

Liewood Estella Waterfles Zwart

Leuke Estella waterfles zwart van Liewood. Houd je favoriete..
€25,00

OMM Design Reisbeker Frida

Neem vanuit huis je eigen warme koffie of thee mee in deze p..
€15,95

OMM Design Reisbeker Dame

Neem vanuit huis je eigen warme koffie of thee mee in deze p..
€15,95
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design