100% Scandinavisch Design

Over ons

HEJ! Welkom bij blikfang

Wij zijn hèt online warenhuis voor Scandinavisch design, design dat met liefde en aandacht is gemaakt. In onze webshop vind je bekende grote merken en zijn we een platform voor opkomend talent

De naam blikfang komt vanuit het Deens en betekent blikvanger in het Nederlands. Blikfang staat voor 100% Scandinavisch design, geselecteerd op basis van duurzaamheid in vormgeving en kwaliteit. Design waar je jarenlang plezier van hebt.
In onze webwinkel vind je een mooi gevarieerde selectie van woonproducten, die sfeer en gezelligheid brengen in huis en waar je elke dag met veel plezier gebruik van zult maken.

 

 

Jacqueline

 

In 2002 gingen we voor het eerst op vakantie naar Denemarken, daar ontdekte ik (Jacqueline) mijn enorme passie voor mooi en uniek Scandinavische design. Ik hou van strakke vormen en ben dol op de Deense designklassiekers uit ‘60s. Daarnaast kijk ik graag naar Scandinavisch series onder het genot van een stukje ‘drømmekage’, je vindt het recept op ons blog.

In 2014 ben ik gestart met webwinkel Mette & Pernille en startte als eerste in Nederland met het prachtige keramiek van Lars Rank. Ik hou van minimalistisch design en pure materialen, zoals hout en keramiek. Het is prachtig te zien hoe trots de Denen nog oude ambachten toepassen in ontwerpen van nu, daar is ontzettend veel waardering voor in Denemarken.

Zo fijn dat ik mijn passie kan delen met Ingrid. We kwamen elkaar tegen en al snel merkten we dat we met heel veel dingen op 1 lijn zaten. Het kon niet anders dan dat we onze krachten zouden bundelen en samen één winkel zouden starten.

 

Ingrid

 

Mijn liefde voor het hoge noorden ontdekte ik in 2007, toen ik voor het eerst de Deense stad Kopenhagen bezocht. Een geweldige stad, waar ik me vanaf het eerste moment thuis voelde. Al jaren had ik de droom voor een eigen winkel, een webwinkel met Scandinavisch design leek een logische stap. In 2013 opende ik dan ook met veel plezier webwinkel uit ’t Noorden.

Wat mij aantrekt in het Scandinavische design is de eenvoud qua design, de prachtige kwalitatieve materialen en de inventiviteit van het design. Ik hou ervan als producten voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, zo heb je extra lang plezier van het product.

Door onze eigen webwinkels kwam ik in contact met Jacqueline en bleken we van dezelfde merken en materialen te houden. Langzaam aan begonnen we elkaar te helpen met elkaars shop en ontstond het een idee voor een gezamenlijke shop en zie hier het resultaat: blikfang.

We wensen je veel plezier in onze webwinkel. Heb je vragen of opmerkingen, dan horen we dat heel graag.

 

Hartelijke groeten,

Team blikfang


Jacqueline & Ingrid

 

 

 

 

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design