100% Scandinavisch Design

Over ons

HEJ! Welkom bij blikfang

Wij zijn hèt online warenhuis voor Scandinavisch design, design dat met liefde en aandacht is gemaakt. In onze webshop vind je bekende grote merken en zijn we een platform voor opkomend talent

De naam blikfang komt vanuit het Deens en betekent blikvanger in het Nederlands. Blikfang staat voor 100% Scandinavisch design, geselecteerd op basis van duurzaamheid in vormgeving en kwaliteit. Design waar je jarenlang plezier van hebt.
In onze webwinkel vind je een mooi gevarieerde selectie van woonproducten, die sfeer en gezelligheid brengen in huis en waar je elke dag met veel plezier gebruik van zult maken.

 

De start

Mijn liefde voor het hoge noorden ontdekte ik in 2007, toen ik voor het eerst de Deense stad Kopenhagen bezocht. Een geweldige stad, waar ik me vanaf het eerste moment thuis voelde. Wat mij aantrekt in het Scandinavische design is de eenvoud qua design, de prachtige kwalitatieve materialen en de inventiviteit van het design. Ik hou ervan als producten voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, zo heb je extra lang plezier van het product.

Al jaren had ik de droom voor een eigen winkel, een webwinkel met Scandinavisch design leek een logische stap. In 2013 opende ik dan ook met veel plezier webwinkel uit ’t Noorden. Na 5 jaar ontstond er een samenwerking met een andere onderneemster. Samen met Jacqueline Assink (toenmalig eigenaar van webwinkel Mette & Pernille) startte ik op 23 mei 2018 een nieuwe webwinkel: blikfang. Dit gaf ons de mogelijkheid om samen te werken en gezamenlijk nog meer mooie Scandinavische merken te ontdekken.

In mei 2020 is Jacqueline gestopt bij blikfang en ben ik, Ingrid, verder gegaan met blikfang.

Mijn doel met blikfang is om jullie te blijven verrassen met prachtig kwalitatief design, wat je niet op elke straathoek tegenkomt. Mooi functioneel design, dat een bijdrage levert aan een prettiger leven en door zijn kwaliteit je jarenlang plezier geeft. Het design mag gaan leven, mag tekenen geven van gebruik, want ook daar zijn de Scandinaviërs dol op. Design is er om te gebruiken, van te genieten. Soms moet je er misschien even voor sparen en kijk je er naar uit. Of koop je wellicht elk jaar een item erbij, om zo, na een aantal jaren een prachtige set te hebben opgebouwd, helemaal naar je wens. Als ik je kan helpen bij een keuze, laat het me weten, dan help ik je graag.

Veel plezier in de webwinkel.
 
Hartelijke groeten,


Ingrid

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design