100% Scandinavisch Design

Winkel in Deventer

 

 

Bezoek onze Scandinavische woonwinkel in Deventer!

Sinds 8 oktober 2020 is blikfang ook te vinden als woonwinkel in de binnenstad van de prachtige Hanzestad Deventer. We begrijpen goed, dat het soms lastig is om van je beeldscherm een keuze te maken is. Kleuren en materialen proberen we zo goed mogelijk te omschrijven en weer te geven in onze webwinkel, toch gaat er niets boven het allemaal in het echt te zien en te voelen.

Dit is nu mogelijk in onze prachtige showroom / winkel. Je kunt hier ons (bijna) volledige assortiment bekijken en bieden we inspiratie door de collecties onderling te combineren.

De winkel is open ingericht en dat betekend dat ook de werkplaats van de webwinkel zichtbaar is. Op die manier kunnen we makkelijk door de dag heen bezoekers in de winkel helpen en tussendoor de klanten in de webwinkel.

Adres winkel: Nieuwstraat 51, 7411LH Deventer

Bekijk hier de openingstijden van de winkel.

 

Speciale blikfang Service

Het handige is dat je je bestelling vanaf nu ook in de winkel kan komen ophalen als je in de buurt woont of een dagje Deventer aan doet.

Wil je graag een specifiek product zien in de winkel en wil je zeker weten dat deze er is en/of voorraad is, stuur me dan van te voren even een berichtje. Dan leg ik het product voor je achteruit (vrijblijvend), zodat je het kan komen bekijken.

Wil je een cadeautje versturen naar een vriend, familielid of collega, dat is ook vanuit de fysieke winkel in Deventer mogelijk. Geef bij het afrekenen aan, dat je graag gebruik zou willen maken van de verzendservice, dan regelen wij het volledig voor je. Het leuke is dat je er een door je zelf geschreven persoonlijk kaartje aan kan toevoegen, zonder extra kosten. Je kunt ook zelf de bezorgdatum bepalen, we houden je daarna via je mailadres op de hoogte van de verzending.

 

Parkeren in Deventer

We hebben in Deventer genoeg parkeerplaatsen, verspreid in en om het centrum. De leukste parkeerplaats is aan de overkant van de IJssel, 'de Worp'. Parkeer op de grote parkeerplaats die naast de laan ligt (in de laan kost parkeren 1 euro, op de parkeerplaats ernaast is het gratis). Steek daarna met het pontje de IJssel over, de kosten van een retourtje is 1,60 euro p.p. (vanaf 4 jaar). Dit is al een leuk begin van de dag. Vanaf het pontje is het 6 minuten lopen naar onze winkel.

Vlakbij de winkel is er ook een parkeergarage 'de stadspoort'(3 min. lopen). Deze ligt aan de Noordzijde van de stad en een stuk rustiger dan de parkeergarages aan de zuidkant van de stad. Aan de andere kant van de straat, waar we in zitten, is er ook nog een stuk 'kort parkeren'. Dit is iets duurder, maar kun je wel even snel je auto neerzetten, alhoewel het daar vaak druk is.

Ga je voor een dagje uit, dan kun je je auto natuurlijk ook prima in één van de andere parkeergarages zetten, zoals de hele grote garage 'Q-park Boreel' die vlak bij het mooiste oude deel van Deventer zit, het Bergkwartier.

Voor een overzicht van alle parkeerplekken / parkeergarages inclusief openingstijden en tarieven, verwijs ik je graag naar de pagina over 'parkeren in het centrum' van het VVV.

Tot in Deventer!

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design