100% Scandinavisch Design

Lars Rank Keramik

Lars Rank Keramik is een keramiek ontwerper uit Kopenhagen. Hij ontwerpt en maakt al zijn keramiek zelf. Hij is vooral bekend geworden met de servies serie 'dots'. Een mooi servies met een aantal basiskleuren waarop een aantal 'dots' in verschillende kleuren en groten zijn aangebracht. Een erg mooi en speels servies serie waarvan alle items uniek zijn. Geen stip of kleurencombinatie is hetzelfde.

Gestapeld

Mooie lijnen en eenvoudige ontwerpen zijn kenmerkend voor Scandinavische, in dit geval Deens design. De Stacked (gestapeld) serie mooi door zijn eenvoud. De serie bestaat uit mooie vazen en waxine lichthouders die zijn gemaakt voor een speciaal soort porselein. Elke item is opgebouwd uit ringen die elke keer op een andere wijze worden 'gestapeld' waardoor elk item anders en uniek is.

Blue Hills

Blauwe heuvels, de naam zegt het al, de bekers en kommen uit deze serie zijn gemaakt van wit porselein met blauwe golven op het glazuur, die eruit zien als blauwe heuvels. Deze serie doet, qua structuur van het glazuur, denken aan servies uit de jaren 60' en 70'. De borden daarentegen hebben zijn helmaal blauw. De collectie bestaat uit verschillende borden, bekers en een aantal kommetjes. 

Green Moss

De bekers uit de green moss serie zijn heel bijzonder door de kleuren die zijn gebruikt. De basis kleur van het keramiek is een mooie zandkleur met een 'zandstructuur'. Daaroverheen is een mooie mos groene kleur aangebracht. De kleurencombinatie en de structuur maakt dit tot een bijzonder mooie en unieke combinatie.

kerst items

Naast servies ontwerpt Lars ook prachtige kersthangers. Handgemaakte hangers van keramiek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Van kerstboom tot kerstster en van kerstengel tot sneeuwvlok. Een echte musthave voor een Scandinavische kerstboom.

Lees meer
Lees minder

Lars Rank Keramik Handgemaakt Blue Hills Bord Ø 24,5cm

Prachtig handgemaakt blauw geglazuurd bord uit de Blue Hills..
€59,00

Lars Rank Keramik Handgemaakt Bord Blue Hills Ø 16cm

Schitterend handgemaakt bord uit de Blue Hills serie van Lar..
€29,95
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design