100% Scandinavisch Design

- Verzenddagen in Decembermaand

Onderstaande informatie is voor bezorging in Nederland, voor bezorging naar het buitenland geldt dit natuurlijk ook deels, maar daar is de verzendtijd sowieso vaak al langer.

 

Vanaf week 48 tot en met week 1 is er een aangepaste verzending. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat pakketten die op maandag worden verzonden in en rondom de drukste dagen van het jaar, eerder grotere vertraging krijgen bij de bezorging, dan op andere dagen (pakketten op de andere dagen hebben ook wel vertraging, maar meestal minder extreem).

In de periode tussen 28 november en 2 januari is er een grote kans op vertraging door de enorme drukte, door Black Friday, Sinterklaas en Kerst.

Ik heb daarom besloten om op maandag tijdelijk niet meer te verzenden, tot en met 2 januari. Pakketten zullen worden verzonden van dinsdag tot en met vrijdag. Je moet er overigens wel rekening mee houden dat je pakket mogelijk / sowieso vertraging op loopt. In de drukste periode vanaf Black Friday (25 november) tot Kerst is de kans groot dat je pakket een dagje of meer later wordt bezorgd dan de rest van het jaar. Hoeveel vertraging hangt natuurlijk helemaal af hoe druk het dit jaar is met de online bestellingen en hoe goed de pakketdiensten dit jaar zijn georganiseerd.

Ik verstuur je bestelling altijd zo snel mogelijk. Bestel je voor 14u op dinsdag t/m vrijdag, dan wordt hij dezelfde dag nog afgegeven bij de verzendpartij. Bestel je na 14u, dan wordt hij of stiekem toch nog op die dag verstuurd of anders uiterlijk de werkdag erna, m.u.v. de maandag.

Belangrijke tip: Doordat Black Friday een week voor Sinterklaas zit, komen vaak de Sinterklaas cadeaus in het nauw. Bestel daarom je Sinterklaas cadeaus op 21 t/m 25 november voor 14.00u. dan heb je de meeste kans dat ze op tijd komen.

Dit geldt voor Kerst natuurlijk ook, het beste kun je uiterlijk je cadeaus bestellen tussen 10 en 16 december. De week erop is de week voor Kerst en dan kan het krap worden. Uiteraard verzend ik wel alles zo snel mogelijk, maar helaas ben ik en dus ook jij afhankelijk van de verzendpartijen.

Uiteraard hoop ik dat dit jaar de vertragingen zullen meevallen en dat iedereen zijn pakket op tijd ontvangt. Laten we gezamenlijk ons hiervoor inzetten, dan maken we er een mooie decembermaand van!

 

Foto credit: lizetbeek.nl

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design