100% Scandinavisch Design

Events

blikfang staat op leuke events door het hele land. Wil je de producten van blikfang graag eens in het ‘echt’ zien en voelen? Kom dan naar één van de volgende events. We nemen slechts een selectie van het totale assortiment van de webwinkel mee. Kom je langs en wil je graag een bepaald product zien en voelen? Stuur ons dan even een berichtje, dan zorgen we dat we het betreffende product bij ons hebben.

 

 *******************************

 

7 & 8 December - Zweedse Kerstmarkt in Groningen

De Zweedse Kerstmarkt is een erg gezellig Scandinavisch event waar je je kunt onderdompelen in de Scandinavische wintersferen. Shop bij de diverse kramen (met design, kleding, lekkernijen etc) en geniet van live muziek en de overige activiteiten (lees op hun eigen website meer info).

Ook dit jaar gaan ze ons weer verrassen met een vernieuwde editie, de organisatie vindt vernieuwen en verbeteren zeer belangrijk, dus kom ook zeker dit jaar een bezoekje brengen. Houd hun eigen website ook in de gaten voor de nieuwtjes.

Wij hebben op dit event een mooie grote kraam, waar je een selectie van onze (kerst) collectie live kunt bekijken en kunt voelen. Je mag ons altijd een berichtje sturen als je graag een specifiek product live wilt zien, uiteraard volkomen vrijblijvend. 

Je kunt uitgebreide informatie vinden op hun eigen website.

  • Locatie: Suikerfabriek, Suikerlaan 20 Groningen
  • Zaterdag 7 december 2019 10-17 uur   /   zondag 8 december  2019 10-17 uur
  • Bestel je tickets hier  (Dagkaart: €6,00 (online prijs) of €6,50 (kassaprijs), Kinderen tot 12 jaar gratis entree)

 

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design