100% Scandinavisch Design
€768,00
Toevoegen aan winkelwagen

Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)

Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
Moebe Shelving system S.115.1.A (diverse kleuren)
€768,00 Incl. btw
Nabestelling

De Shelving system S.115.1.A van MOEBE is een open kast met 4 planken, waarvan je zelf de hoogte kunt bepalen. Handig als kleine boekenkast. Lees meer..

Aangepaste levertijd: Wegens vakantie, bestellen we het product direct voor je, zodra we terug zijn op 10 juni.
 • 100% Scandinavisch

  design voor jou in huis
 • Gratis cadeauservice

  voor elke gelegenheid
 • Design

  met liefde gemaakt
 • Verzendkosten

  € 4,95 NL / vanaf € 70,- gratis

Informatie

De Shelving system S.115.1.A van MOEBE is een open kast met 4 planken, waarvan je zelf de hoogte kunt bepalen. Handig als kleine boekenkast.

Formaat: 115 x 85 x 35 cm (H x W x D)

De opstelling bestaat uit de volgende losse onderdelen:

 • 4x Leg, 115 cm
 • 4x End Caps and Safety Clip Set
 • 4x Shelf, 85 x 35 cm

 

Moebe Shelving System

Het MOEBE Shelving System geeft je de mogelijkheid en de vrijheid om je eigen kast te bouwen, volledig naar wens. Bouw zo lang als je wilt, bouw zo breed als je wilt, bouw om hoeken of zelfs over verschillende niveaus. Gebruik de kast als room divider of plaats hem gewoon tegen een muur.
Ontwerp een kast die precies past bij jouw behoefte.

Het kast systeem is ontzettend flexibel en bijna alles is mogelijk. De Shelving system is een modulair systeem die volledig uit losse onderdelen wordt opgebouwd. Je kunt de kast hierdoor ook altijd blijven aanpassen indien nodig. Je kunt de opstelling veranderen of je voegt nieuwe onderdelen toe. Wellicht is je budget niet gelijk toereikend voor een grote hoge kast, je kunt dan starten met een lage kast en later deze omhoog uitbreiden, wanneer jij wilt en zo hoog als je wilt.

 

Creëer je eigen droomkast

In onze webwinkel vind je de meest populaire basis kastopstellingen van MOEBE. Maar er is zoveel meer mogelijk, denk aan andere hoogtes, door andere combinaties van de staanders toe te passen of een mix van meerdere kleuren, denk aan het combineren van witte poten met zowel witte als eiken planken. Laat je creativiteit gaan en creëer je eigen droom kast.

Je kunt je kast kiezen door een voorontwerp als basis te nemen en eventueel aan te vullen met losse items. Je kunt ook als je je zeker genoeg voelt, je volledige ontwerp los samenstellen in de webshop. Wil je graag advies of ben je niet zeker van alle onderdelen die je nodig hebt, kom dan langs in de winkel of stuur blikfang een mail met je wensen en ik help je met het samenstellen van jouw droomkast.

De prijs van elke set en tevens van je eigen ontwerp, wordt volledig berekend op basis van de (gekozen) losse onderdelen.

 

Hoe werkt het systeem?

 • Planken – Planken kunnen op elke hoogte worden geplaatst. Alle planken worden op hun plaats gehouden door 4 houten wiggen, één in elke hoek. Het gebruik van wiggen betekent dat er geen positioneringsbeperkingen zijn. Schuif de plank eenvoudig op de gewenste hoogte en monteer de wiggen van onderaf. Super eenvoudig.
 • Bouw zo hoog als je wilt – De witte en zwarte staanders, of anders gezegd poten, zijn verkrijgbaar in drie formaten; 65, 85 cm en 115 cm. Alle poten kunnen in elke combinatie aan elkaar worden bevestigd. De enige beperking is de hoogte van je ruimte.
 • Bouw zo breed als je wilt – Je kunt gewoon staanders en planken blijven toevoegen in welke richting je ook wilt. Een segment (is tevens breedte van de plank) meet 85 cm. Door de overlap (de plank steekt buiten de staander) zal elk bijkomend segment 78 cm aan de breedte toevoegen.
 • Draai in elke hoek – Je kunt in elke hoek bouwen, je draait de plank om de staander daar waar je wilt en voegt staanders toe. Creëer een room divider of bouw om een hoek.
 • Navigeer door verschillende niveaus – Of het nu gaat om een trap op of om gewoon een oneffen vloer, je zet de 4 poten los van elkaar neer, daar waar nodig. Indien dit betekend dat de poten gaan verspringen in hoogte, indien je bijvoorbeeld de kast over 2 traptreden omhoog laat lopen, dan is dat mogelijk. (NOTE: indien de poten onderaan verspringen in hoogte, bijvoorbeeld bij een trap, zal dit bovenaan ook zo zijn). De planken kun je altijd waterpas zetten, op de hoogte die je wilt.
 • Veilig aan de muur – Bij het bouwen van het Shelving System tegen een muur raad MOEBE aan, om deze altijd vast te zetten. Elk systeem wordt geleverd met minimaal twee veiligheidsclips, die je op een poot schuift en direct in de achterwand vastschroeft.
 • Bouw vrijstaand – Mocht je een vrijstaande kast willen bouwen die hoger is dan 85 cm, dan raad MOEBE aan om ofwel een rug-aan-rug systeem te bouwen of een hoek van 90 graden te maken na elke derde vak.

 

Kies je kleurcombinatie

Alle voorgestelde kastontwerpen zijn verkrijgbaar in onderstaande 6 kleurstellingen.

 • Staanders zwart + Naturel geoliede eiken planken (zwart/eiken)

 • Staanders zwart + Zwart geverfde eiken planken (zwart/zwart)

 • Staanders zwart + Gerookt eiken planken (zwart/gerookt eiken)

 • Staanders wit + Gerookt eiken planken (wit/gerookt eiken)

 • Staanders wit + Naturel geoliede eiken planken (wit/eiken)

 • Staanders wit + wit geverfde planken (wit/wit)

 

 • Een eigen mix van kleuren en materialen is ook altijd mogelijk. Dit kun je doen door naar het overzicht te gaan van alle losse onderdelen en de onderdelen naar wens te selecteren. Alle onderdelen zijn in alle kleuren verkrijgbaar, staanders in wit en zwart; planken en kastjes in eiken, zwart en wit. Je kunt ook een bericht naar blikfang sturen met je wensen en dan werken wij je ontwerp uit.

 

Hoe zet je de kast in elkaar?

De kast zet je eenvoudig in elkaar. Pak eerst alle onderdelen uit en leg ze soort bij soort. Zodra je dit hebt gedaan kun je starten met opbouwen. Je hebt in eerste instantie alleen een waterpas, hamer en eventueel een meetlint nodig. Voor het vastzetten van de kast heb je een boor- en schroefmachine nodig.

Je werkt van beneden naar boven in de volle breedte. Doordat de basisplanken van 85cm niet naast elkaar passen, maar altijd verspringen is het belangrijk om een helder ontwerp te hebben, zodat je alle onderdelen in de juiste volgorde toevoegt. Houd de tekening bij de hand en nummer de onderdelen van laag naar hoog (zie pdf), denk ook aan de veiligheidsclips om aan de wand vast te maken. Het werkt het handigst als je de kast met z’n tweeën in elkaar zet. Je start met de eerste, de laagst zittende plank. Indien het laagst zittende object een kastje is, dan begin je daarmee. Houd er dan rekening mee, als er een plank naast komt die halverwege reikt van het kastje, dat je deze plank toevoegt, onderwijl je het kastje bouwt. In deze PDF zie je globaal de werkwijze.

 

 

Showmodel in onze winkel in Deventer

In onze winkel in Deventer hebben wij een showmodel staan van de Moebe Shelving system. Door een bezoekje te brengen aan onze winkel kun je zien en ervaren wat een prachtig systeem dit is. Je kunt alle kleuren bekijken (losse stalen) en de diverse extra onderdelen uit proberen, zoals het prachtige kastje. Indien gewenst kan ik met je meedenken over een passend ontwerp voor de betreffende ruimte in je huis.

 

Levering

Zodra je een complete kast hebt besteld, bestellen wij deze direct bij MOEBE. Om onnodig transport te voorkomen, zal de kast, direct vanuit het magazijn van MOEBE naar jou gestuurd worden. De kast word gratis naar je verzonden, dus de prijs van de kast is ook de totaalprijs voor jou.

Mocht je alleen een aantal onderdelen hebben besteld, dan zal afhankelijk van het aantal onderdelen worden besloten of het wel of niet direct vanuit MOEBE wordt verstuurd. Bij de losse onderdelen zijn onze standaard verzend voorwaarden van toepassing.

 

Mocht je nog vragen hebben over dit systeem, stuur me een berichtje en ik help je verder.

 

Bekijk de volledige Shelving System collectie.

 

 

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design