A.s. Zondag 3 juli is de winkel extra geopend van 12.00 - 17.00u. vanwege het event 'Deventer op Stelten' in de Deventer Binnenstad, www.deventeropstelten.nl
100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Winterbloemen inlijsten

Winterbloemen inlijsten


Het is tijd voor de tuin. Mijn achter- en voortuin krijgen dit jaar een opfrisbeurt qua beplanting. Dit zorgt ervoor dat ik elke plant kritisch bekijk of ik die wil houden of niet. Één van de planten in de tuin is een Helleborus. Of ik deze wil houden, daar is geen discussie over mogelijk. Bij deze plant was meer de vraag of hij bleef staan waar hij stond of een ander plekje kreeg. De Helleborus is een plant met prachtige bloemen, die je wintertuin opfleurt. Toen ik eind februari een rondje tuin deed, concludeerde ik maar weer eens hoe mooi die bloemen zijn. Dit bracht me op de vraag, of ik deze niet heel mooi zou kunnen drogen en zou kunnen inlijsten in één van de lijsten van Moebe. Daar kon ik maar op één manier achter komen.

De DIY Adventskandelaar!

De DIY Adventskandelaar!

Hou je ook zo van Kerst en de periode die eraan vooraf gaat? Een periode waarin het steeds vroeger donker wordt en het overdag zelfs niet helemaal licht lijkt te worden. Voor mij een periode waarin de kaarsjes in de namiddag aangaan of soms nog eerder als het overdag donker blijft, het geeft een gevoel van warmte en gezelligheid. Kaarsen kun je in deze periode niet genoeg hebben en daarom maak ik ook altijd een adventskrans. In dit blog laat ik je zien hoe je een stijlvolle Adventskrans zelf kunt maken.

Deense Paas Traditie

Deense Paas Traditie


Jaren geleden kreeg van een in Nederland wonende Deense vriendin een ‘Gækkebrev’ toegestuurd in de vorm van een uitgeknipte kaart. Ik had eerst geen idee van wie hij was gekomen. Nou ja, bijna dan. Ik herkende haar handschrift en er stond een Deens versje op, zodoende wist ik van wie hij afkomstig was. Ik had echter geen idee wat het was.

Recept Deens Kaneelbroodje

Recept Deens Kaneelbroodje


Ken jij de geur van versgebakken ” kanelsnegle’? ‘Kanelsnegle’ zijn van die opgerolde of gevlochten koffiebroodjes met een vulling van roomboter en kaneel. Je kent ze vast wel. Ik heb ze voor het eerst gegeten in Denemarken, ik weet nog precies waar dat was. Op een mooie voorjaarsmiddag, in de binnentuin van Quedens Gård in Ribe, zat ik onder een boom te genieten van een heerlijk cappuccino en een broodje. Als ik daaraan terug denk…., het vakantiegevoel komt gelijk weer naar boven. Niet zo gek toch dat ik ze daarom ook graag zelf maak. Na het bakken neem ik meestal gelijk een broodje, met een verse cappuccino erbij waan ik me even in de tuin van Quedens Gaard.

Liewood - Deens design

  • Geplaatst op
  • Door Jacqueline Assink
  • Geplaatst in deens design
  • 0
Liewood - Deens design


HOERA! We hebben er weer een heel leuk nieuw deens design merk bij. Dit merk stond al een tijdje op onze wishlist en nu is het dan eindelijk zover. Taadaa! Ons nieuwe merk richt zich op kinderen en heet…LIEWOOD!.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design