100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Winterbloemen inlijsten

Winterbloemen inlijsten
Het is tijd voor de tuin. Mijn achter- en voortuin krijgen dit jaar een opfrisbeurt qua beplanting. Dit zorgt ervoor dat ik elke plant kritisch bekijk of ik die wil houden of niet. Één van de planten in de tuin is een Helleborus. Of ik deze wil houden, daar is geen discussie over mogelijk. Bij deze plant was meer de vraag of hij bleef staan waar hij stond of een ander plekje kreeg. De Helleborus is een plant met prachtige bloemen, die je wintertuin opfleurt. Toen ik eind februari een rondje tuin deed, concludeerde ik maar weer eens hoe mooi die bloemen zijn. Dit bracht me op de vraag, of ik deze niet heel mooi zou kunnen drogen en zou kunnen inlijsten in één van de lijsten van Moebe. Daar kon ik maar op één manier achter komen.

The making of Amsterdam….

The making of Amsterdam….
Wil je weten hoe deze gave poster van Amsterdam tot stand is gekomen? En welke rol ik hierin had? Nieuwsgierig? Lees dan mijn verhaal over de ‘making of Amsterdam.’
De laatste jaren zijn de posters van landen en steden enorm populair. De afbeeldingen kunnen herinneringen oproepen aan een geweldige vakantie of aan een land waar je misschien graag nog eens naar toe wilt.

Voorjaarsbloemen inlijsten

Voorjaarsbloemen inlijsten Het mooie aan de seizoenen zijn de diverse bloemen en planten die per seizoen wisselen. Mijn favoriete seizoenen zijn absoluut het voorjaar en herfst, waarbij lente draait om de frisse kleuren en de herfst juist de schakering aan warme tinten. Maar ook van de kleuren in de winter kan ik enorm genieten. Ga je lekker op tijd de weg op en is het een beetje heiig, dan heeft alles een mooie zachte grijsblauwe tint. De zomer is weer uitbundig, vol met kleurige bloemen en blauwe lucht.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design