100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Liewood - Deens design

Liewood - Deens design
HOERA! We hebben er weer een heel leuk nieuw deens design merk bij. Dit merk stond al een tijdje op onze wishlist en nu is het dan eindelijk zover. Taadaa! Ons nieuwe merk richt zich op kinderen en heet…LIEWOOD!.

Verantwoord HUMDAKIN

 Verantwoord HUMDAKIN Heb je dat ook wel eens, dat je iets ziet waar maar aan blijft denken….. Precies dat overkwam ons bij HUMDAKIN. HUMDAKIN is een Deens merk dat huishoudelijke- en handverzorgings producten ontwikkelt voor dagelijks gebruik. Producten die milieu- en allergie vriendelijk zijn, en ook nog eens heerlijk ruiken. De inspiratie voor de heerlijke geuren halen ze, hoe kan het ook anders, uit de Deense bossen en kusten.

The making of Amsterdam….

The making of Amsterdam….
Wil je weten hoe deze gave poster van Amsterdam tot stand is gekomen? En welke rol ik hierin had? Nieuwsgierig? Lees dan mijn verhaal over de ‘making of Amsterdam.’
De laatste jaren zijn de posters van landen en steden enorm populair. De afbeeldingen kunnen herinneringen oproepen aan een geweldige vakantie of aan een land waar je misschien graag nog eens naar toe wilt.

Cool design - Sej design

Cool design - Sej design
Opruimen en schoonmaken, we doen het allemaal. Ik ken eigenlijk niemand voor wie dit een echte hobby is. Jij wel…..? Ik vind een schoon en opgeruimd huis heel fijn en belangrijk, het werk ervan vind ik minder leuk. Daarbij zijn er van die plekjes in ons huis, die om de een of andere reden lastiger te onderhouden zijn. Van die plekken waar ik steeds mee bezig ben om ze netjes en schoon te houden. In ons geval zijn dat de wastafel in de badkamer en het aanrecht in de keuken. Het aanrechtblad is wit en gevoelig voor vlekken en de wastafel staat altijd vol met spullen die er naar mijn idee niet horen.

Voorjaarsbloemen inlijsten

Voorjaarsbloemen inlijsten Het mooie aan de seizoenen zijn de diverse bloemen en planten die per seizoen wisselen. Mijn favoriete seizoenen zijn absoluut het voorjaar en herfst, waarbij lente draait om de frisse kleuren en de herfst juist de schakering aan warme tinten. Maar ook van de kleuren in de winter kan ik enorm genieten. Ga je lekker op tijd de weg op en is het een beetje heiig, dan heeft alles een mooie zachte grijsblauwe tint. De zomer is weer uitbundig, vol met kleurige bloemen en blauwe lucht.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design