100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Winterbloemen inlijsten

Winterbloemen inlijsten
Het is tijd voor de tuin. Mijn achter- en voortuin krijgen dit jaar een opfrisbeurt qua beplanting. Dit zorgt ervoor dat ik elke plant kritisch bekijk of ik die wil houden of niet. Één van de planten in de tuin is een Helleborus. Of ik deze wil houden, daar is geen discussie over mogelijk. Bij deze plant was meer de vraag of hij bleef staan waar hij stond of een ander plekje kreeg. De Helleborus is een plant met prachtige bloemen, die je wintertuin opfleurt. Toen ik eind februari een rondje tuin deed, concludeerde ik maar weer eens hoe mooi die bloemen zijn. Dit bracht me op de vraag, of ik deze niet heel mooi zou kunnen drogen en zou kunnen inlijsten in één van de lijsten van Moebe. Daar kon ik maar op één manier achter komen.

Strups, creatief met groen.

Strups,  creatief met groen. De groene trend lijkt bij velen, in de woonkamer, keuken of andere plekken in huis, een vast onderdeel te zijn geworden. Zo leuk om te zien! Het hele interieur verandert door wat extra groen in huis, het wordt er veel gezelliger van vind ik. Zelf heb ik geen groene vingers…. maar hou wel heel veel van bloemen en ander groen. Planten verdrogen meestal bij mij, omdat ik ze te weinig, of ineens weer teveel, water geef. Wat ik ook probeer…. ik vergeet ze steeds…..

Verse bloemen koop ik regelmatig, die zijn van nature beperkt houdbaar en dan hoef ik me niet schuldig te voelen als ze na een week of twee in de GFT bak belanden. Het liefst koop ik bloemen per stuk, omdat ik dan zo mijn eigen boeket kan creëren. Meestal heb ik één grote vaas met bloemen en een paar kleine vaasjes her en der door de benedenverdieping staan.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design