100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Warme Wollen KLIPPAN plaids

Warme Wollen KLIPPAN plaids Ze worden gezocht... warme dikke mooie wollen niet prikkende lekkere plaids, bijvoorbeeld een fijne KLIPPAN plaid. Want elke manier om onze energierekening omlaag te krijgen, pakken we met z'n allen met beide handen aan en ja, naast het verduurzamen van je huis is de aanschaf van een warme plaid een goede zet. Maar een plaid kopen betekend ook een uitgave, maar is een goede investering voor de langere termijn. Want wil je een echt lekkere warme plaid dan is kiezen voor een wollen plaid de beste keuze, omdat ze echt veel warmer zijn dan een fleece plaid. Het fijne is wel, dat je van een wollen plaid het hele jaar door van kan genieten en vele jaren lang. Voor de korte termijn betekend het, dat je je thermostaat net wat later aan kunt zetten en zelfs een graadje lager, alle beetjes helpen.

Marimekko Jubileum

Marimekko Jubileum
Jubileums zijn er om aandacht aan te geven, daarom vandaag een stukje over Marimekko die dit jaar het 10-jarig bestaan viert van het Oiva servies en van de 2 dessins Räsymatto en Siirtolapuutarha.

Scandinaviaform

Scandinaviaform Jullie kennen ze vast wel, deze leuke vaasjes van Scandinaviaform. Wist je dat we één van de eersten in Nederland zijn geweest die deze vaasjes verkochten? Drieënhalf jaar geleden bezochten we de Northmodern beurs in Denemarken. Tijdens deze beurs zagen we een bijzonder mooie opstelling die gelijk onze aandacht trok. Hoewel de stand in een redelijk afgelegen hoek was gepositioneerd viel de bloemenpracht gelijk op. Op een kleine tafel stonden een aantal vaasjes die allen waren gevuld met maar één bloem! Probeer maar eens een enkele bloem in een normaal vaasjes te zetten…. wat er dan gebeurd? Nou ja… bij mij valt de bloem dan meestal naar één kant. Ze blijven namelijk nooit zo staan zoals je zou willen.

ShowUP najaar 2018

ShowUP najaar 2018 Op 2 en 3 september vond in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen de halfjaarlijkse ShowUP plaats, dè Nederlandse inkoopbeurs voor de Home & Gift branche. Een fijne plek om te zien wat voor ontwerp talenten we in Nederland hebben, maar ook zijn er steeds meer buitenlandse merken aanwezig. Ook het aantal Scandinavische merken die zich hier presenteren is in de afgelopen jaren toegenomen, wat voor ons natuurlijk interessant is. Daarnaast is het ook heerlijk om te netwerken, want we kwamen veel bekenden tegen. Naast de zoektocht naar leuke producten voor in de shop, keken we ook naar nieuwe ideeën voor cadeauverpakkingen, zoals papier, stickers en lintjes.

Nordic interior & Design Fair 2018

Nordic interior & Design Fair 2018 We krijgen wel eens de vraag, waar wij onze producten inkopen. En eigenlijk is daar geen 1 antwoord op te geven, want we gebruiken diverse kanalen hiervoor. 1 daarvan is het bezoeken van inkoopbeurzen in, hoe kan het anders, Denemarken. Vorige week bezochten we dan ook dé Inkoopbeurs in Denemarken ‘Formland’. Het walhalla van Scandinavisch design. Daar presenteerden in 7 hallen nieuwe en gevestigde merken hun nieuwe assortiment voor het komende najaar/winter seizoen.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design