100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

De DIY Adventskandelaar!

De DIY Adventskandelaar! Hou je ook zo van Kerst en de periode die eraan vooraf gaat? Een periode waarin het steeds vroeger donker wordt en het overdag zelfs niet helemaal licht lijkt te worden. Voor mij een periode waarin de kaarsjes in de namiddag aangaan of soms nog eerder als het overdag donker blijft, het geeft een gevoel van warmte en gezelligheid. Kaarsen kun je in deze periode niet genoeg hebben en daarom maak ik ook altijd een adventskrans. In dit blog laat ik je zien hoe je een stijlvolle Adventskrans zelf kunt maken.

Deense vlechtsterren

Deense vlechtsterren
Je hebt ze vast al wel eens gezien, deze leuke en typisch Deense vlechtsterren. In Denemarken horen deze "fletestjerne", zoals ze heten, bij kerst. De eerste keer dat ik ze zag kon ik me niet voorstellen dat je deze zelf zou kunnen maken. Ze zien er best ingewikkeld uit.

Kerst Inspiratie

Kerst Inspiratie
Sinterklaas is nog maar net de deur uit of kerst staat al voor de deur. Gezellige maanden waarin veel gebeurd. Kerst betekent voor iedereen iets anders. Voor mij betekent het gezelligheid, samenzijn, extra sfeer in huis, kaarsjes, cadeautjes en lekker eten. Ik verheug me altijd extra op kerst, omdat ik me dan kan uitleven op het gezellig maken van ons huis. Wil je weten hoe ik mijn huis in kerstsfeer breng? Lees dan snel verder…. Ik geef je ook nog een aantal DIY tips, zodat je met deze inspiratie zelf aan de slag kunt.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design