100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Kerst Inspiratie

Kerst Inspiratie
Sinterklaas is nog maar net de deur uit of kerst staat al voor de deur. Gezellige maanden waarin veel gebeurd. Kerst betekent voor iedereen iets anders. Voor mij betekent het gezelligheid, samenzijn, extra sfeer in huis, kaarsjes, cadeautjes en lekker eten. Ik verheug me altijd extra op kerst, omdat ik me dan kan uitleven op het gezellig maken van ons huis. Wil je weten hoe ik mijn huis in kerstsfeer breng? Lees dan snel verder…. Ik geef je ook nog een aantal DIY tips, zodat je met deze inspiratie zelf aan de slag kunt.

Strups, creatief met groen.

Strups,  creatief met groen. De groene trend lijkt bij velen, in de woonkamer, keuken of andere plekken in huis, een vast onderdeel te zijn geworden. Zo leuk om te zien! Het hele interieur verandert door wat extra groen in huis, het wordt er veel gezelliger van vind ik. Zelf heb ik geen groene vingers…. maar hou wel heel veel van bloemen en ander groen. Planten verdrogen meestal bij mij, omdat ik ze te weinig, of ineens weer teveel, water geef. Wat ik ook probeer…. ik vergeet ze steeds…..

Verse bloemen koop ik regelmatig, die zijn van nature beperkt houdbaar en dan hoef ik me niet schuldig te voelen als ze na een week of twee in de GFT bak belanden. Het liefst koop ik bloemen per stuk, omdat ik dan zo mijn eigen boeket kan creëren. Meestal heb ik één grote vaas met bloemen en een paar kleine vaasjes her en der door de benedenverdieping staan.

Vloerkleden uit Zweden

Vloerkleden uit Zweden Wij hebben nieuws…. deze keer uit Zweden. Ken je Brita Sweden al? Dit merk maakt onder andere vloerkleden die worden gemaakt van gerecycled kunststof. We kregen een tijdje terug een aantal stalen binnen en we vonden ze gelijk erg mooi. De kleden worden direct verstuurd vanuit Brita Sweden, hierdoor kunnen we veel verschillende kleden aanbieden in onze webshop.

The making of Amsterdam….

The making of Amsterdam….
Wil je weten hoe deze gave poster van Amsterdam tot stand is gekomen? En welke rol ik hierin had? Nieuwsgierig? Lees dan mijn verhaal over de ‘making of Amsterdam.’
De laatste jaren zijn de posters van landen en steden enorm populair. De afbeeldingen kunnen herinneringen oproepen aan een geweldige vakantie of aan een land waar je misschien graag nog eens naar toe wilt.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design