100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Tijdreizen in Aarhus

Tijdreizen in Aarhus
Ga je op vakantie naar Denemarken dit jaar? Ben je in de buurt van Aarhus? Dan hebben we een leuke vakantie tip voor je! Een leuk dagje uit voor het hele gezin. Kom, dan gaan we tijdreizen via één van de leukste openluchtmusea die ik ken: Den Gamle By (de oude stad) in Aarhus.

Street Art in Noorwegen

Street Art in Noorwegen
Afgelopen december, op de dagen rond kerst en nieuwjaar heb ik me gestort op het maken van het fotoalbum van onze vakantie in Noorwegen, afgelopen Juni. Heerlijk om weer al die foto’s langs te zien komen, van al die mooie plekjes waar we geweest zijn. Afgelopen week mocht ik het album ophalen en ben er echt heel blij mee. Bij het bepalen van de foto’s ontdek je ook weer, wat de opvallendste of mooiste plekjes waren tijdens de vakantie. De natuur staat zeker op nr. 1 en daarna komen de prachtige dorpjes en stadjes. In mijn vorige blog over Noorwegen heb ik je meegenomen op onze reis door die natuur en steden. Nu zoom ik in op die steden en wat we in bijna elke stad of dorp wel tegenkwamen…Street art!

Op ontdekking in Noorwegen

Op ontdekking in Noorwegen De reis naar Noorwegen stond al heel lang op ons lijstje en dit jaar ging het er eindelijk van komen, want wat was ik benieuwd naar dit land. Je hoort dat het anders is dan de andere Scandinavische landen, ruiger…. Maar hoe uit zich dat dan….Na deze vakantie ben ik het volledig eens met deze omschrijving. Denemarken is een mooi, heuvelig groen land. Zweden is groter, bosrijker met nog meer rust en ruimte. Noorwegen is…. ruig, groots, indrukwekkend, een land waarin we onderweg toch best vaak met bewondering en ‘wauw’ uitroepend, onze ogen uitkeken. Het land was nog mooier dan ik me had voorgesteld.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design