100% Scandinavisch Design
BLOG over Scandinavisch Design - breng Scandinavië bij je thuis.

Warme Wollen KLIPPAN plaids

Warme Wollen KLIPPAN plaids Ze worden gezocht... warme dikke mooie wollen niet prikkende lekkere plaids, bijvoorbeeld een fijne KLIPPAN plaid. Want elke manier om onze energierekening omlaag te krijgen, pakken we met z'n allen met beide handen aan en ja, naast het verduurzamen van je huis is de aanschaf van een warme plaid een goede zet. Maar een plaid kopen betekend ook een uitgave, maar is een goede investering voor de langere termijn. Want wil je een echt lekkere warme plaid dan is kiezen voor een wollen plaid de beste keuze, omdat ze echt veel warmer zijn dan een fleece plaid. Het fijne is wel, dat je van een wollen plaid het hele jaar door van kan genieten en vele jaren lang. Voor de korte termijn betekend het, dat je je thermostaat net wat later aan kunt zetten en zelfs een graadje lager, alle beetjes helpen.

Scandinaviaform

Scandinaviaform Jullie kennen ze vast wel, deze leuke vaasjes van Scandinaviaform. Wist je dat we één van de eersten in Nederland zijn geweest die deze vaasjes verkochten? Drieënhalf jaar geleden bezochten we de Northmodern beurs in Denemarken. Tijdens deze beurs zagen we een bijzonder mooie opstelling die gelijk onze aandacht trok. Hoewel de stand in een redelijk afgelegen hoek was gepositioneerd viel de bloemenpracht gelijk op. Op een kleine tafel stonden een aantal vaasjes die allen waren gevuld met maar één bloem! Probeer maar eens een enkele bloem in een normaal vaasjes te zetten…. wat er dan gebeurd? Nou ja… bij mij valt de bloem dan meestal naar één kant. Ze blijven namelijk nooit zo staan zoals je zou willen.

Kleurrijk Zweeds Design

Kleurrijk Zweeds Design Over anderhalve week komt Sinterklaas alweer aan in Nederland. Tijd om alvast wat leuke cadeau suggesties te geven. Ondanks dat we als volwassenen ook flink meedoen aan Sinterklaas, is het in eerste instantie nog altijd een kinderfeest. Maar het mooie aan het merk wat ik hieronder uitlicht, is dat ze zowel voor kinderen als voor volwassenen toffe items hebben.

Kinderboekenweek 2018

Kinderboekenweek 2018 Vandaag start de Kinderboekenweek 2018 en dat vonden we een leuke aanleiding om ons assortiment kinderboeken eens in het zonnetje te zetten.

Ik was ook wel nieuwsgierig hoe lang de Kinderboekenweek eigenlijk al bestaat, want ondanks dat ik vroeger als kind ontzettend veel las, heb ik daar niet veel herinneringen aan. Volgens Wikipedia bestaat de Kinderboekenweek al sinds 1955. Sinds 1962 kreeg elke editie zijn eigen thema. Dit jaar is het Thema van de Kinderboekenweek ‘Vriendschap’.

HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design