100% Scandinavisch Design

Cool design - Sej design

Cool design - Sej design


Opruimen en schoonmaken, we doen het allemaal. Ik ken eigenlijk niemand voor wie dit een echte hobby is. Jij wel…..? Ik vind een schoon en opgeruimd huis heel fijn en belangrijk, het werk ervan vind ik minder leuk. Daarbij zijn er van die plekjes in ons huis, die om de een of andere reden lastiger te onderhouden zijn. Van die plekken waar ik steeds mee bezig ben om ze netjes en schoon te houden. In ons geval zijn dat de wastafel in de badkamer en het aanrecht in de keuken. Het aanrechtblad is wit en gevoelig voor vlekken en de wastafel staat altijd vol met spullen die er naar mijn idee niet horen.

 

 

Scandinavisch design voor een opgeruimd huis

Er staat van alles op de wastafel in plaats van in de lades er vlak onder. Vooral spullen die samen worden gedeeld zoals tandpasta, crème’s en haargel lijken handiger te staan op de wastafel dan onzichtbaar in een van de lades. Voor sommigen in ons huis misschien lekker makkelijk, ik vind het er vooral rommelig uitzien. Het schoonhouden van de wastafel is ook lastig als er zoveel spullen erop staan.

De onderzetters en bakjes (tray’s en cubes) van SEJ Design zijn onder andere handig voor het gebruik in de badkamer of keuken. Schoonmaken wordt hierdoor makkelijker en je huis ziet er meteen een stuk opgeruimder uit. Lees een eindje verderop hoe ik deze producten heb gebruikt en de situatie bij mij thuis heb opgelost.

 

 

SEJ Design

SEJ Design is een Deens familiebedrijf dat duurzame producten ontwikkeld, met de focus op functionaliteit en kwaliteit. Sej betekent in het Deens cool of tof. SEJ design betekent dus cool design. Hun ontwerpen zijn minimalistisch, multifunctioneel en duurzaam. Alle goede eigenschappen van deze producten hieronder even op een rijtje gezet.

Ze zijn:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij
  • Slijtvast
  • Kleurvast
  • Sterk
  • Bestendig tegen olie en azijn
  • Bestendig tegen warmte kou en warmte (-40 ºC en +120 ºC)
  • Geschikt voor het gebruik in de vaatwasser

Het onderhoud van de bakjes en tray’s is heel eenvoudig. Zet de producten gewoon in de vaatwasser en laat ze meedraaien op een normaal programma. Voor iemand zoals ik, die wel graag alles netjes heeft maar niet graag schoonmaakt, zijn deze producten een uitkomst. Heel af en toe behandel ik de onderzetter en het bakje met klein beetje olijfolie. Op deze manier blijven ze extra beschermd. Wel even na wrijven met een droge doek en ze zien er weer uit als nieuw.

 

Oplossing voor een opgeruimd huis

Mijn aanrecht ziet er nu altijd mooi en opgeruimd uit en de tubes gel en tandpasta hebben nu wel een plek op de wastafel maar dan mooi opgeborgen in een zwart bakje. Netjes en schoon tegelijk.

 

 

Alle tray’s zijn gemaakt van een zacht en soepel rubber waardoor ze goed blijven liggen en niet schuiven. De verschillende verkrijgbare tray’s zijn niet allemaal geschikt om te gebruiken als dienblad. Wil je koffie of thee serveren dan kan dat met de dienbladen die hiervoor speciaal zijn ontwikkeld. Deze dienbladen hebben een houten onderkant waardoor ze stevig zijn. Koffie of thee serveer je veilig met de dienbladeren doordat de kopjes niet glijden op het dienblad. Je vind hier het complete assortiment tray’s en cube’s.
Wil je weleens iets anders?

 

 

Wil je eens iets anders, wijzig dan de functie van de tray of cube heel eenvoudig. Geef de praktische tandenborstel houder in een handomdraai een andere functie en gebruik hem eens als vaasje of pennenhouder. Gebruik de tray eens als handige onderzetter voor waxinelichtjes of een kleine kandelaar die het kaarsvet probleemloos voor je opvangt zonder dat je mooie tafel beschadigd.

 


Cadeautip!

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een tray of cube. Deze onderzetters en bakjes zijn leuke cadeaus voor iemand die van koken houdt of het huis er graag netjes heeft uitzien. De items van SEJ Design zijn niet alleen leuk voor je beste vriendin, moeder of zus. Het is ook een mooi cadeau voor je allerliefste man, vader, vriend of broer. Leuke sokken of een boekenbon zijn natuurlijk altijd welkom. Maar wil je eens iets cool’s geven, dan is een stoere tray voor al zijn aftershave’s misschien een goed idee. Houdt hij van koken dan kan een tray voor olie of azijn een goede keuze zijn. Voor de man die altijd zijn pennen en andere bureauaccessoires op zijn bureau heeft rondslingeren is een grote tray met verschillende bakjes handig.

Ben je nog op zoek naar een tof (vaderdag) cadeau of wil je de producten van SEJ Design in je eigen huis gebruiken, kijk dan hier voor alle verschillende tray’s en cube’s en kies je eigen handige combinaties.

 

Fijne dag!

 

Groet,

Jacqueline

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design