100% Scandinavisch Design

VT Wonen&design Beurs 2018

  • Geplaatst op
  • Door Ingrid Deenen
  • Geplaatst in design fairs
  • 0
VT Wonen&design Beurs 2018

In de eerste week van oktober was het weer zover, de vt wonen&design beurs in RAI Amsterdam. Na een aantal jaren niet te zijn geweest, leuk het ons leuk en vooral ook gezellig om de beurs met z’n tweeën te bezoeken.

 

Ariadne at Home

Als we maar 1 ding mochten noemen dat we het mooist of opvallendst vonden, dan zouden we kiezen voor het Ariadne at Home huis. Dit inspiratie huis sprak ons erg aan door het kleurgebruik, oog voor details en de eenvoud, in kleur en styling.

 

 

Qua vorm was ook het huis van Eigen Huis & Interieur opvallend en fraai gedaan. Mooi minimalistisch, met fraaie doorkijkjes en eenvoud in styling. 1 kamer van het vt wonen huis sprak ons ook aan, vooral door het kleurgebruik, maar ook de wand was een eyecatcher.

In de Flexa stand gebeurde ook veel, ook veel moois, maar het was er zo ontzettend druk, dat we het allemaal niet goed konden zien en snel er weer uit vluchtte. Verdere opvallende zaken; de stand van Studio Henk was leuk en opvallend; Heinen Delfts Blauw daar bleven we ook wel even staan om het mooie servies te bewonderen; ook de stand van H&M wonen was verrassend en kleurrijk.

 

 

Groeten

Ingrid

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design