100% Scandinavisch Design

ShowUP najaar 2018

ShowUP najaar 2018

Op 2 en 3 september vond in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen de halfjaarlijkse ShowUP plaats, dè Nederlandse inkoopbeurs voor de Home & Gift branche. Een fijne plek om te zien wat voor ontwerp talenten we in Nederland hebben, maar ook zijn er steeds meer buitenlandse merken aanwezig. Ook het aantal Scandinavische merken die zich hier presenteren is in de afgelopen jaren toegenomen, wat voor ons natuurlijk interessant is. Daarnaast is het ook heerlijk om te netwerken, want we kwamen veel bekenden tegen. Naast de zoektocht naar leuke producten voor in de shop, keken we ook naar nieuwe ideeën voor cadeauverpakkingen, zoals papier, stickers en lintjes.

 

 

MOEBE

Op de Deense beurs Formland, was MOEBE dit najaar niet aanwezig, dus extra leuk dat ze hun nieuwe designs op de ShowUp presenteerden. We konden nu ook hun fantastische Shelving system bewonderen in het zwart, zo gaaf, maar de eiken versie blijft natuurlijk ook prachtig. 1 van de nieuwe items, die we in de loop van november verwachten in de shop, zijn de nieuwe wand haken van MOEBE. Een prachtige uit 1 stuk gevormde haak met 2 punten waar je iets aan kan hangen. Weer een ontzettend sterk ontwerp door zijn eenvoud. De wandhaken komen in 2 formaten en in 3 uitvoeringen, zwart, messing en chroom.

 

Danish Design Pavilion

Dit jaar was ook weer het “Danish Design Pavilion” aanwezig. Dit pavilioen is een samenwerking van het Deens ministerie van Buitenlandse zaken en Væksthus (een organisatie die ondernemers helpt met het uitbreiden van hun bedrijfsactiviteiten in het buitenland). Op deze manier bieden ze minder bekende merken een gezamenlijk platform, zodat zij hun werk kunnen promoten in Nederland. Waaronder: Biomega (met fietsen), woodUmix (met prachtige lampen), Spring Copenhagen (kleurrijke opbjecten), Specktrum (met o.a. fraaie glazen kandelaars), G&C Interiors (woonaccessoires), Gai+Lisva (mode) en Kartotek Copenhagen (stationery).

 


HUMDAKIN

HUMDAKIN was één van de merken die ook te vinden was in dit paviljoen. We zijn supertrots om het nieuwe verkooppunt in Nederland te zijn voor HUMDAKIN. Hun collectie bestaat uit stijlvolle schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en textiel gemaakt van biologisch katoen. Alle verzorgingsproducten, van zeep tot handlotions, zijn allergievriendelijk en vrij van parabenen en kunstmatige kleur -en geurstoffen. Heel fijn dus! De stand zag er ook hier prachtig uit en het was super de oprichtster van HUMDAKIN, Camilla Schram weer te zien en te spreken. We verwachten dat we de collectie binnen een paar weken binnen hebben. Meer over het merk zullen we dan ook vertellen in een volgend blog, zodra het binnen is.

 

 

Teemu Järvi Illustrations

De illustraties van Teemu Järvi vinden we ook echt prachtig en de stand zag er super uit. De Finse illustrator haalt zijn inspiratie uit de natuur en weet deze op een prachtige manier neer te zetten.


Nieuw in de shop

De ShowUp was de laatste inkoopbeurs die we bezochten dit najaar. We hebben al mooie producten ingekocht en meer keuzes worden de komende week gemaakt. Nu komen langzaam aan al de eerste nieuwe collecties binnen. Blijf op de hoogte via Instagram, Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, want binnen enkele weken sturen we de eerste nieuwsbrief uit. Ook kun je altijd even gluren in onze categorie NIEUW, want daar zullen alle nieuwe producten vanaf nu getoond worden.

Groeten,

Ingrid

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
HEJ wij plaatsen her en der wat cookies, maar dat is alleen om jouw winkelervaring beter te maken. Manage cookies
100% Scandinavisch Design